Cathrine er en meget dygtig behandler og tilpasser behandlingen efter den enkeltes behov. Hun er yderst kompetent og jeg kan varmt anbefale hendes klinik. Kh Laura.

Føler du dig udbrændt, døjer du med søvnløshed, har du tankemylder, er din krop urolig eller måske er du en af de mange der lider af nakke og skulder smerter.

Sådan reagerer kroppen på det, som livet byder os, og dette foregår jo næsten hver dag. Healingsmassage hjælper dig til at stoppe op og mærke efter. Hvad er det kroppen reagerer på, og hvad prøver den at fortælle? Er det muligt, at du måske glemmer at mærke efter hvem du er og dermed holder fast på gamle mønstre på en usund måde? Healingsmassage giver ro, løsner op for muskelspændinger samt giver en dybere kontakt med dine følelser og intuition. Jeg hører ofte at mine klienter oplever mere overskud, energi og livsmod i hverdagen. En oplevelse af, at der kommer mere samling på kroppen og dermed at det er lettere at mærke egne grænser.

Behandling
Alt foregår med stor og dyb respekt for dig der ligger på briksen. Jeg veksler mellem lange, rolige og dybtgående strøg, men en gang imellem oplever jeg at kroppen har brug for, at mine hænder blot hviler stille og anerkendende på et bestemt punkt på kroppen, der trænger til kærlig opmærksomhed.

Kroppens spændinger kan naturligvis komme fra dårlige arbejdsstillinger og lignende. Men mange gange spænder vi op i kroppen på grund af stress, eller fordi noget/nogen går os på.

Vil du vide mere, klik dig videre til hjemmesiden her.

Pressefoto CR Terapi