Mors dag er lige om hjørnet – hvad med at forkæle din mor med billetter til en unik oplevelse – måske sammen med dig? Gimle har samlet nogle gaveidéer lige her: 

Fjæstad d. 9 september 
Sangeren Bjørn Fjæstad er aktuel med hans andet soloudspil, der bære titlen ”Uncover”. Albummet er, som titlen antyder, en samling favoritsange fra sangerens ungdom, der af forskellige årsager har sat sig fast. 

 Dodo & The Dodo’s d. 7. oktober 
Der er både fest- og ”syng med” garanti når Dodo & The Dodo’s besøger Gimle med alle deres hits.

Oh Land d. 21. oktober 
Oh Land aka Nanna Øland Fabricius besøger Gimle med et nyt engelsksproglig album i bagagen. 

Folkeklubben d. 16. november 
Det er gået stærkt for Folkeklubben de sidste par år. Det brede gennembrud kom med hits som ’Fedterøv’, Suspekt-samarbejdet ’Danmark/Danmarksfilm’ og albummet ’Sort Tulipan’. Nu er de aktuelle med ‘Mere end en Klub’.

 Juleshowet med Burhan G & Danmarks Underholdningsorkester d. 7. december i Roskilde Kongres- og Idrætscenter 
Alle de største juleklassikere hyldes og fortolkes, mens nye minder opstår, når Burhan G & Danmarks Underholdningsorkester synger julen ind med hjertevarme koncerter for store og små!

Tim Christensen d.14. december 
Dizzy Mizz Lizzy-frontfiguren tager for første gang i over 10 år på band-turné i eget navn og genbesøger sit mest populære album, Honeyburst.

Pil d. 14. marts 
Pil skriver dansksprogede sange om de skæve følelser i et opløftende og legende popunivers. Pil er i 2023 for alvor ved at etablere sig som én af de mest spændende artister på den danske musikscene.

Linda P d. 30. maj 2024  i Roskilde Kongres- og Idrætscenter 
Linda P er tilbage, som du kender hende! Det er jokes, det er ren stand-up, det er som sædvanligt en tand for meget.

Du kan også læse mere om deres gavekort her.  Så kan mor frit vælge. 

Foto ABW