Artiklen er sponseret

Har I brug for at forbedre den måde, I markedsfører jer selv på digitalt? Marketing er et svært felt at navigere i, og hvis I ikke har ansat personale specifikt til opgaven, bliver det måske hurtigt noget, I bliver ved med at skubbe lidt foran jer, uden I virkelig sætter jer ned og fokuserer på det. Her kan det være en rigtig god idé at samarbejde med et marketingbureau, der kan hjælpe jer godt på vej.

WeMarket er et marketingbureau, der har specialiseret sig inden for digital markedsføring. Det betyder altså, at det kan være jeres redningsplanke, hvis I synes, det går trægt med at få annoncer op eller få rettet på jeres hjemmeside. Hjemmesiden er førstehåndsindtrykket for rigtig mange brugere, og det handler om at få konverteringsraten op – altså at se, hvordan I konverterer de mange brugere til reelle kunder. Det kan godt være lidt en udfordring.

Hvad handler digital markedsføring egentlig om?

Føler I jer helt på bar bund, når det kommer til digital markedsføring? I er ikke alene. Det er en jungle at finde rundt i, og der er mange delelementer, man skal have styr på. Først og fremmest skal I have fundet ud af, hvor I reelt set gerne vil annoncere henne. Er det primært Google, der er den søgemaskine, I gerne vil findes på? Så er det her, det kan betale sig at investere i betalte annoncer.

Der er mange tusind søgeresultater på hver eneste søgning, og hvis I ligger bare på nederste halvdel af første side, er chancen for at blive set minimal. I er nødt til at ligge blandt de øverste resultater. De betalte annoncer hjælper jer på vej, men selv disse skal være specifikke og ramme rigtigt, for at Google prioriterer at få dem frem i lyset. Det er noget af det, WeMarket kan hjælpe jer med at øge chancen for.

De betalte annoncer hjælper jer på vej, men selv disse skal være specifikke og ramme rigtigt, for at Google prioriterer at få dem frem i lyset.  PR-foto

Sider2022