Hvis du har lyst til at forkæle dit barskab med et par lækre flasker spiritus, så har Holte Vinlager i Roskilde to knaldgode anbefalinger til dig:

Gin og rom hører hjemme i ethvert barskab, og uanset om du nyder din gin eller rom rent eller om du eksperimenterer med alverdens cocktails, så er de to typer bare en essentiel grundingrediens i langt de fleste drinks.

Ginnen og rommen nedenfor har vi selv været med til at lave sammen med vores gode partnere. Det gør vi fordi vi synes at det er sjovt og interessant at kunne tilbyde dig nye, spændende og ikke mindst velsmagende produkter – uden fordyrende mellemled!

12 Faces Our Own Gin

12 Faces er en økologisk gin udarbejdet af 12 personer fra Holte Vinlager i samarbejde med professionelle ginfolk. 12 botanicals er destilleret hver for sig og blandes efterfølgende for at sikre det perfekte blend. 12 Faces byder på en lækker sprød friskhed og tydelige noter af citrus, mynte, pink grape og en smule ingefær til at få varmen på.

Prøv den med en tør tonic, isterninger, en skive lime og et mynteblad som garniture. Mums!

Ron de Caribe 15 års Solera
XO Rom

Ron de Caribe er en fuldfed, cremet og intens rom, som de fleste af vores kunder foretrækker det. Der er tydeligt præg af fadlagringen, en flot frugtig karakter og smagspaletten byder på flødekaramel, brun farin, chokolade og vanilje. Rommen har en flot lang finish med fedme og en lækker blød karakter.

Genial som avec til kaffen – eller også bare til at slå mave på!