RC Malerfirma
v/ Rasmus Jacobsen
Industrivej 44A
4000 Roskilde
27 11 61 14
maler.r.jacobsen@gmail.com

Følg RC Malerfirma på Facebook

Erfaren maler i Roskilde
Søger du professionelt malerarbejde i hjemmet eller din virksomhed. Resultatet taler ganske ofte for selv, når RC Malerfirma fra Roskilde har haft til opgave at styre både det mindre projekt eller den omfattende entreprise.

RC Malerservice med Rasmus Jacobsen ved roret har eksisteret i over 20 år, og gennem alle årene har de haft fokus på høj kvalitet og god service.

En god begyndelse
Malerfirmaet i Roskilde ved, at forarbejdet med rensning, slibning og grunding er afgørende for det færdige resultat og den tilfredshed, som det altid er målet at kunden skal føle.

Firmaets ejer og leder siger helt konkret, at ”alt forarbejdet skal være gjort omhyggeligt, og at det derfor er den første, vigtige halvdel af at løse en opgave ordentligt sådan, at afrensning af gammel maling, afdampning af tapetet, udbedring af revner og ujævnheder og spartling er blevet gjort ordentligt”.

En entreprise, hvor kunden skal kunne se, at de dygtige fagfolk har gjort deres bedste, og at alle detaljer er 100% i orden, kan bestå af mange forskellige arbejdsgange. Der bliver naturligvis gået til alle opgaver – store såvel som små – med samme omhyggelighed. Der kan for eksempel være tale om flere af følgende specialopgaver:

Malerarbejde udføres både inden- og udendørs. Det er en stor fordel at tage kontakt, få et tilbud og indlede et samarbejde med RC Malerfirma, så du som kunde ikke skal have fat i flere forskellige faggrupper. Virksomheden kan løse de allerfleste opgaver ved at bruge egne, top-uddannede folk. Men skulle der være steder, hvor RC Malerfirma ikke selv er eksperter, har Rasmus og kollegaerne lige så mange års erfaring med at kontakte de helt rigtige lokale samarbejdspartnere, så hele entreprisen ledes og udføres under ”samme hat”.

Den måde at udføre arbejdet på betyder, at RC Malerfirma som hovedansvarlig altid kan stå inde for, at det færdige resultat har den ønskede kvalitet. Og skulle der under projektet opstå behov for ændringer eller korrektioner i forhold til det aftalte, skal du som kunde ikke koordinere flere forskellige parter – det klarer RC Malerfirma for dig.

Sprøjtespartling foretages med sikker hånd og professionelle maskiner. At vælge sprøjtespartling til løsning af mange typer opgaver har den fordel, at der opnås et helt jævnt og ensartet resultat. Der kan sprøjtespartles på mange forskellige materialer. Her kan nævnes spartling på gips, pudsede overflader og gasbeton. Og der kan spartles både på vægge og på lofter, så sikkerheden for at få leveret et flot resultat med sprøjtespartling er på plads.

Tapetsering med filt og væv er ofte en god løsning, når en væg er revnet eller er meget ujævn. Ved at bruge denne mulighed og få arbejdet udført af RC Malerfirmas egne eksperter på området, er du sikker på et perfekt resultat, også når væggen virker vanskelig at arbejde med.

Vandig epoxy er et materiale, som virksomheden har specialiseret sig i at arbejde med. Den masse, der arbejdes med for at lægge et epoxygulv er faktisk en slags tokomponent lim. Der er flere store fordele ved at arbejde med dette materiale, som også kaldes også kunstharpiks, og det er helt ufarligt, når det er færdighærdet. Epoxygulve er utrolig hårdføre og nemme at holde rene. Denne type gulv er populært at bruge både i den private bolig samt i erhvervsbygninger.

Specialisterne fra RC Malerfirma kører ud overalt
Det er på RC Malerfirmas hjemmeside let at orientere sig om alle disse kompetencer og flere til, som Roskildefirmaet har specialiseret sig i. Og der køres ud til løsningen af mange forskellige opgaver i Roskilde og omegn og også i resten af Sjælland. Ja, de kommer også rundt i hele landet, hvor der er brug for den erfaring og ekspertise, de besidder.

Alle materialer, der benyttes, er svanemærkede og miljøgodkendte. Så skal du i gang med et større eller mere beskedent projekt, kan du roligt kontakte RC Malerarbejde og få en god snak og et godt tilbud – det betaler sig.

sølvpartner