MS Hegn ApS 
Egegårdsvej 5
4621 Gadstrup
38 42 38 38
kontakt@ms-hegn.dk

Følg MS Hegn på Facebook 

Sjællands største udstilling af hegn
Hegn er en effektiv løsning til at opdele i skel. I modsætning til en hæk, der kan være lang tid om at vokse tæt og skal klippes hvert år, kan et hegn monteres på relativt kort tid, og med moderne materialer kan vælges en vedligeholdelsesfri løsning. Mange husejere vælger derfor hegn rundt om hele matriklen, og det er også blevet mere udbredt med hegn til rumopdeling i haven. Et hegn kan f.eks. være meget anvendeligt til at give læ på terrassen eller til at holde hunden eller hønsene på plads.

I Gadstrup syd for Roskilde finder du Sjællands største udstilling af hegn. MS Hegn forhandler et bredt udvalg af forskellige hegnsløsninger. De har hegn og låger i mange forskellige stilarter og materialer, så du nemt kan finde en løsning der passer til jeres behov, uanset om du repræsenterer en virksomhed eller er helt almindelig husejer.

Grundig vejledning i mulighederne
Hos MS Hegn møder du kompetente medarbejdere, der kan vejlede i hvilken hegnstype, der passer bedst til formålet. I spidsen for selskabet står Karina Svensson som direktør, og hendes husbond Morten Svensson som er montør.

Ægteparret stiftede MS Hegn i 2019 ud fra den tanke, at man ikke nødvendigvis bryder sig om at handle hegn online, uden mulighed for at se hvad man køber først. I Gadstrup kan du derfor altid besøge den store udendørs udstilling – også hvis du kommer forbi udenfor bemandet åbningstid. Ideen til Sjællands største udstilling af hegn opstod på en strandtur en sommeraften. Karina sad i et godt job, men synes ideen var så god, at kun 2,5 måned efter havde hun opsagt sit job og startet nyt firma.

Et hegn er en af de større investeringer, og derfor er det vigtigt at vælge rigtigt. Det er en hjertesag for MS Hegn, at du får monteret et hegn, som både du og naboerne bliver glade for i mange år. Hvis du selv ønsker at montere dit nye hegn, får du også masser af god rådgivning fra MS Hegn.

”For os er vejledning og rådgivning nøgleordene for det rette valg og gode resultat. Før du køber, kommer vi gerne ud og vejleder, måler op og taler om de forskellige muligheder,” oplyser Karina Svensson.

Dette koster 950 kr. Hvis der efterfølgende accepteres et tilbud fra os, modregnes beløbet i faktura.

Kunderne siger
”Vi har mødt en virkelig god service, både ved tilbud, ved levering af materialerne og ved monteringen. Alle projekter af lidt større omfang, støder på problemer undervejs. Også i dette projekt var der uforudsete udfordringer. Men både kontoret v/ Karina og montøren Morten viste en hel utrolig hurtig reaktion virkelig sans for god service” – Per

”Flot arbejde – vores nye raftehegn er en fryd for øjet” – Henriette

”Vi havde en fantastisk oplevelse med 2 meget dygtige montører, og vi er meget tilfredse med deres arbejde” – Henrik

”Vi har fået etableret et rafteprofil hegn fra MS Hegn. Vi er super tilfredse med resultatet. Har brugt Morten til mange opgaver igennem tiden, og vil nok altid vælge ham fremover” – Martin

”Vi er så glade for vores nye flotte hegn. Professionelt arbejde, og så yder de en rigtig god service” – Mikael

 

 

Foto: MS Hegn

sølvpartner