HN Promotion

Foto: ABW

v/ Henrik Nielsen
Industrivej 6
4000 Roskilde
Tlf. 51 82 11 53
hnpromotion@mail.dk

Følg HN Promotion på Facebook 

Åbningstider
Mandag-torsdag: kl. 08.00 – 16.00
Fredag: kl. 08.00 – 14.00

Når profilen skal stå tydeligt
Som navnet antyder rummer Industrivej en række spændende virksomheder. En af disse virksomheder er HN Promotion, som er ejet og drevet af Henrik Nielsen. Virksomheden med indehaverens initialer udvikler og forhandler en profilerende produkter, som for de fleste moderne firmaer og organisationer er et væsentligt element i bestræbelserne på at få deres brand synliggjort.

Tidligere var det at blive lagt mærke til en meget mere diskret proces. Igennem årene er det blevet stadig mere nødvendigt hele tiden at sørge for, at kunderne og ikke mindst de potentielle kunder ikke glemmer navn og logo.

Foto: ABW

Klædt på til lejligheden
HN Promotion er en aktiv medspiller, som både mindre og større virksomheder, foreninger og mange andre benytter sig af, når der skal vælges profiltøj og andet med firma- eller sponsorlogo på. Lige siden år 2000 har HN Promotion været med i startopstillingen, når kunderne var på jagt efter arbejds-, profil- og sportstøj, og der er gennem årene skabt kundekontakter, som er konverteret til langtidsholdbare kontrakter.

Hos HN Promotion synes de ganske enkelt, at det er sjovt at finde de helt rigtige løsninger ved at leve sig ind i kundens verden. Det betyder, at der ikke alene kan leveres outfit i en lang række kvalitetsmærker, der er også tænkt design, farver og anvendelse ind i de konkrete løsningsforslag, som kunderne får præsenteret.

Foto: ABW

Vejen til knus er logo på krus
Det er ikke alene profiltøj, som er på programmet hos HN Promotion. Virksomheden i Roskilde fører et stort udvalg af gaveartikler til diverse ”give-aways”, som er et must i de daglige PR fremstød. Vi vil jo alle sammen gerne have en god kuglepen eller noget andet med hjem fra en event eller en messe, for har man kun en brochure at dele ud, bliver man hurtigt glemt.

Kontakt HP Promotion, når du skal have et godt tilbud på at styrke dit brand sammen med en professionel samarbejdspartner

Referencer
Københavns Lufthavne
SAS
Karvil Biler
Au2move
Carlsberg Bryggeri


premiumpartner