logo dansk udsyringDansk Udsyring
v/ Benny Mortensen
Stenkrogen 16
4040 Jyllinge
Tlf. 60 70 29 07
info@udsyring.dk

Værksted
Måløv Værkstedsby 82
2760 Måløv

Åbnings- og telefontider
Mandag-fredag kl. 07.30 – 16.00

dansk udsyring førIkke et spor ”syret”
Vi kender det alle, at det tager kaffemaskinen stadig længere tid at få brygget en kande færdig. Som regel ved vi godt, hvad der skal til, for at morgenkaffen kan blive klar til tiden. Alligevel udsætter mange af os at gør det, der jævnligt skal gøres, nemlig at foretage en afkalkning af kaffemaskinen. Og med tiden kan det gå helt galt, for alle slanger og rør indeni bliver til sidst kalket til.

Alle steder hvor der løber vand i husholdningen eller i virksomheden, optræder der både aflejring af kalk og af slam. Derfor er det så vigtigt, at vi med jævne mellemrum giver kaffemaskinen (og andre apparater og hvidevarer) en grundig afkalkning – også kaldet udsyring.

Vi udsyrer vores husholdningsapparater for at undgå, at der sætter sig kalk fra brugsvandet og slam i rørene. Når kalk får lov til at sidde i længere tid, bliver kalken hård, og er det sket, kræver det meget mere end blot en sjat eddike eller en kopfuld afkalkningsmiddel at få kaffemaskinen til at brygge godt igen.

dansk udsyring efterSamme princip i varmevekslere og varmvandsbeholdere
Det er den samme kemiske proces, der gør sig gældende i de varmevekslere og varmvandsbeholdere, som er opsat i den almindelige beboelse og i virksomheder rundt omkring i det ganske land.

Ligesom husholdningsapparaterne kalker de store systemer og rørene imellem dem til. Og det med mere alvorlige konsekvenser, end at morgenkaffen bliver forsinket. Når rør og slanger i systemet kalker til, bliver gennemløbet dårligere og i yderste tilfælde, hvis problemet ikke løses i tide, kan det medføre et stort energitab. Dette betyder en større energiregning, for ikke at tale om, at hele systemet kan blive stoppet til, og dermed må repareres eller udskiftes, hvis en udsyring ikke er tilstrækkelig.

Benny Mortensen, som er indehaver af Dansk Udsyring, har mere end 30 års erfaring med at afsyre alt indenfor varmevekslere, varmtvandsbeholdere og alt det, der i den forbindelse skal vedligeholdes jævnligt.

Spar på energien og økonomien
For at kunne rådgive og hjælpe kunderne bedst muligt om energioptimering, er Benny Mortensen og Dansk Udsyring med i et fagligt netværk i og omkring Roskilde. Netværket hedder ”Grøn Puls” og omfatter tillige Roskilde Forsyning, Roskilde Kommune, erhvervsFORUM Roskilde og Boligselskabet Sjælland.

Skulle du nu sidde og overveje, om en kontakt til Benny og Dansk Udsyring vil kunne spare på din energi, er en kontakt kun et opkald eller et enkelt klik væk. 


sølvpartner