Connie Jahn – bliv glad igen
3035 0952
connie@conniejahn.dk

Bliv medlem af Facebookgruppen Ingen tankemylder

Bliv fri af stress
Oplever du, at livet nu spænder ben for dig, uanset hvor du løber hen? Ofte er det vores egne tankemønstre, der skaber problemer i vores arbejdsliv og privatliv. Men det kan være meget svært at ændre uden hjælp. At se sig selv udefra ved hjælp af en dygtig terapeut er ofte det der skal til for at få modet til at skabe de nødvendige forandringer. Connie Jahn er en erfaren psykoterapeut, stresscoach og selvsabotage coach.

”Du har brug for, at jeg holder et spejl op foran dig, så du kan få øje på dine skjulte mønstre, blive bevidst om dem – og bryde dem,” forklarer Connie, der hjælper stressramte klienter i hele Region Sjælland, bl.a. via online stress coaching.

Blandt hendes klienter er også folk, der ønsker at forebygge en stressdiagnose. Stress er som bekendt blevet en folkesygdom – mange får diagnosen hos lægen og bliver tvunget til at geare helt ned fra den ene dag til den anden. Mange andre går rundt i en tilstand af konstant usikkerhed og dårligt humør, men fordi de fungerer i hverdagen, får de ikke taget hånd om problemerne. Når man spørger Connie Jahn, bliver man ikke tvivl om. at ingen skal finde sig i at være ’småstresset’ og ulykkelig hele tiden. Det er faktisk dødsensfarligt.

Bliv glad igen… rejsen starter her
”Jeg hjælper dig med at knække koden til de uhensigtsmæssige mønstre, som igen og igen spænder ben for dig og forhindrer dig i at leve det liv, du rent faktisk drømmer om,” forklarer Connie Jahn. Efter et forløb er mange af hendes klienter i stand til at hoppe ud af hamsterhjulet, sove bedre om natten, give slip på tankemylderet – kort sagt at blive glad igen. Ikke sådan jublende ekstatisk glad, men dét som de gamle filosoffer kalder sindsro. Det er den sindstilstand vi for det meste bør være i, hvis vi skal undgå stress, depression og angst, som plager alt for mange moderne mennesker.

Blandt Connies metoder er healingmassage, en omsorgsfuld og dyb helkrops-massage – med blide og fordybende massagestrøg kombineret med healing, der afspænder både din krop og dit sind. Healingsmassage er især kraftfuld, når det kombineres med samtaleterapi eller stress behandling.

”Din krop ved godt, hvad der rører sig, og hvor der skal sættes ind, og det bliver et fint samarbejde mellem dit sind, din krop og mine hænder,” fortæller Connie Jahn, der altid indleder et forløb med en samtale om dine udfordringer.

Klienterne siger …
”Jeg kan på det varmeste anbefale enhver med stress at gå til Connie Jahn. Jeg har tidligere prøvet en anden type stresscoach. En lidt mere traditionel coach, hvor det meste blot var samtaler og opfølgninger siddende i en sofa på et fremmed kontor. Noget hjalp men slet ikke i samme grad som ved Connies fremgangsmåde.”

“Tak for en fantastisk, intens og respektfuld healingsmassage. Fra start til slut var jeg fuldstændig uden forstyrrende tanker eller uro i kroppen. Efterfølgende har min krop føltes i total balance og ro. Tak for en fantastisk behandling, jeg kommer bestemt igen og kan varmt anbefale en healingsmassage hos dig til alle.”

”Healingmassagen har lært mig at finde roen indeni. Under massagen oplever jeg at flyde væk og tømme hovedet for tyngende tanker. Og … jeg kan ikke forklare det, men jeg havde skavanker og smerter gennem mere end et år. I dag – efter et kortere forløb hos Connie- er de væk.”

Foto: Connie Jahn

sølvpartner