grønt-design-henrik-160x300Grønt Design
v/Henrik Nielsen
Tlf.: 21 59 38 28
E-mail: kontakt@groent-design.dk

Følg Grønt Design på Facebook

Din lokale anlægsgartner
En velanlagt have kræver masser af arbejde, og er din fritid sparsom, kan det være uoverkommeligt at klare det hele selv. Men der er heldigvis hjælp at hente hos din lokale anlægsgartner.

Henrik Schjermer Nielsen blev uddannet anlægsgartner i 2003. Siden da har han beskæftiget sig med anlæg af haver for private haveejere og erhvervsdrivende. Grønt Design løser opgaver på hele Sjælland med mange faste kunder i Roskilde.

Henriks speciale er flisebelægninger. Har du brug for hjælp til at tilplante og vedligeholde grønne områder, kan Grønt Design også hjælpe.

Mange forskellige anlægsopgaver
Skal du have nyt drivhus sat op eller en støttemur, lagt en ny trappe, en ny træterrasse, eller bare have slået dit græs, så kontakt Grønt Design. Ingen opgaver er for små og ingen for store.

Firmaet løser mange forskellige slags anlægsopgaver, fra den lille opgave med træfældning, opsætning af hegn, plantning af græsplæne til større opgaver med belægning.

De hjælper gerne kunden med nye ideer og kreative løsninger på alle typer haveprojekter og kommer naturligvis gerne forbi til en uforpligtende snak.

Specialet er flisebelægninger
Grønt Design har udført belægning mange forskellige steder og til mange formål – og som eksempler kan nævnes:

Terrasser
Indgangspartier og trapper
Større og mindre parkanlæg
Gårdmiljøer
Legepladser
Indkørsler
Komplette haveanlæg
Terrænmure
Støttemure
Etablering af bede
Bassiner

Læs mere her. 


sølvpartner