I marts inviterer Roskilde Teater til fire fantastiske forestillinger på Laboratoriet i Musicon. Glæd dig til det prisvindende successtykke Ilt, den musikalske børneforestilling Den store bog om at blive væk, politisk fremtidssatire med Det fortrolige rum og Don Gnus actionfyldte komedie Turist.

Desuden er Roskilde Teater glade for igen at byde velkommen til Oh Happy Day, der har fået en ny dato den 2. marts i Lynghøj Teatersal.

Ilt

Prisvindende stykke om vores planets fremtid

Et yngre kærestepar er i tvivl, om de skal have et barn eller ej. I et hæsblæsende tempo veksler gnistrende dialog og afvæbnende humor med rørende indsigt i nogle af livets store spørgsmål. Kan man tage klimaudfordringen seriøst og stadig leve sit liv optimalt? Og hvad går først i stykker: Planeten eller parforholdet?

Teater Next har erhvervet sig rettighederne til det internationale og højaktuelle successtykke ILT fra London. Forestillingen er skrevet af Duncan Macmillan og har blandt andet vundet prisen for “Best New Play” i London.

Spillested: Laboratoriet, Musicon, Rabalderstræde 10, 4000 Roskilde

Ilt opføres den 5. marts kl. 16:00

Køb billet

Den store bog om at blive væk

Musikalsk og medrivende forestilling for hele familien

Hvis nogen bliver væk, for eksempel ens søster, så ville det være helt forfærdeligt.

Men hvis man nu også selv bliver væk, så er det endnu værre! Eller måske endnu mere eventyrligt…

Det er i hvert fald sådan det går i denne underholdende historie om frygten for det ukendte hos både børn og voksne. For de 5 til 10-årige og deres voksne.

Spillested: Laboratoriet, Musicon, Rabalderstræde 10, 4000 Roskilde

Den store bog om at blive væk opføres den 5. marts kl. 10:00

Køb billet

Det fortrolige rum

En dybdeborende satire om alt det du ikke må vide

Frank er journalist i Danmark anno 2068. Der er en mærkelig virus på spil, og Mette Frederiksen er stadig statsminister, selvom ingen har set hende i 30 år. Her støder Frank på offentlighedsloven, der styrer, hvad vi borgere må og ikke må vide. Og snart farer han vil i Christiansborgs mørklagte gange…

Glæd dig til en fremtidskomedie fyldt med tågesnak, politisk spin og papirer med sorte overstregninger – det er både til at grine og græde over!

Spillested: Laboratoriet, Musicon, Rabalderstræde 10, 4000 Roskilde

Det fortrolige rum opføres den 12. marts kl. 16:00

Køb billet

Turist

En ferie du gerne vil hjem fra

Velkommen til Don Gnus fantastiske verden! Glæd dig til en actionfyldt komedie om livet som turist og om hvordan mødet med andre, kan få både de bedste og de værste sider frem i os.

Under deres livs tur går noget galt for tre rejsende: verdensmanden, backpackeren og charterturisten. De tre elskelige individer befinder sig snart i en kaotisk kampzone om retten til smukke landskaber, swimmingpools eller croissant og cortado på fortovscaféen i Nice.

Spillested: Laboratoriet, Musicon, Rabalderstræde 10, 4000 Roskilde

Turist opføres den 17. marts kl. 19:30

Køb billet

Ny dato – Oh Happy Day

I februar måtte Folketeatret desværre aflyse Oh Happy Day på grund af COVID-19. Men roskildenserne skal naturligvis ikke snydes for den stort opsatte kor-komedie!

Gå ikke glip af et hold af velsyngende og morsomme skuespillere – flankeret af Roskildes eget lokale gospelkor Roskilde Gospel Singers!

Spillested: Lynghøj Teatersal, Lynghøjen 107, 4000 Roskilde

Oh Happy Day opføres den 2. marts kl. 19:30

Køb billet

Har du ikke købt medlemskab?

Du kan stadig nå at blive medlem! Køb medlemskab og spar 30-40 procent, hvis du køber billetter til mindst 3 voksenforestillinger samtidig.

Er du allerede medlem og har brug for flere billetter med rabat? Så skriv til Roskilde Teater på support@billetexpressen.dk – de er altid klar til at hjælpe!

Køb medlemskab