Alle hverdage i sommerferien kan familien trygt gå på jagt efter den danske løve i Domkirken. Det sker allerede fra d. 1 juli 2020.

Der står: Løvernes konge Simba løftes op mod himlen af sin far. Han er symbolet på løvernes magt på kongesletten. Eller hvad med maskotten Leo hos FCK? Løven er et stærkt dyr. På det danske kongelige rigsvåben eller våbenskjold er 3 løver omgivet af hjerter. Men hvorfor er 3 løver symbol på Danmark, når der slet ikke lever løver her? Det finder vi sammen ud af på en hyggelig tidsrejse for store og små – børn, forældre eller bedsteforældre. Hjælp os med at finde hoved og hale på den danske løve og bliv ekspert i at afkode magtens symboler. Omvisningen er en guidet tur for hele familien.

I kan komme alle hverdage kl. 11, og familieomvisningen er gratis, når entré for de voksne er betalt og tager ca. 45 min. Nyd en hyggelig og tryg tur med familien i Domkirken. Der er håndsprit, god plads og alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer følges selvfølgelig, så I kan slappe af i ferien.

Læs mere her på begivenheden

Foto: Jesper Thode Larsen, Byportalerne.dk / Dit Roskilde