Artiklen er sponseret

Går I med tanker om at sælge jeres bolig? Det kan godt være forbundet med en vis melankoli at skulle af med sit hus eller sin lejlighed, men der kan være mange gode årsager til det. Måske I gerne vil flytte tættere på familien eller på arbejdspladsen, måske der er blevet for trangt med plads? Familieforøgelse er nogle gange årsag til, at flytning bliver nødvendigt, men her er der heldigvis typisk tale om lykkelige omstændigheder.

Hvis I gerne vil have en boligadvokat til at rådgiver jer om jeres salg, er det en god idé. Det gælder, uanset om der er tale om almindeligt salg gennem en ejendomsmægler, eller om I vælger at gå solo og køre selvsalg. Ved sidstnævnte er der selvsagt lidt flere ting, er måske skal kigges igennem, end når en ejendomsmægler sørger for, at processen er i orden. I kan se meget mere om det her: Boligadvokat pris Roskilde.

Uvildig rådgivning er vigtig

Måske I tænker, hvorfor det egentlig er nødvendigt for jer at investere i advokathjælp, når jeres ejendomsmægler allerede står klar med rådgivning og gode råd. Det, som er særligt ved en bolig advokat, er, at det er den eneste 100 % uvildige rådgivning, I kan få. Advokaten har ikke noget ønske om, at I skal sælge boligen på en bestemt måde eller til en bestemt pris – de ønsker blot, at der er orden i papirerne.

Derfor kan det også være en tryghed for jer at vide, at der er en, der har kastet et par ekstra øjne på alt fra skødet til tilstandsrapporten og kigget, at der er skrevet de ting, der bør, før I sætter boligen til salg. Det kan være rart med en advokat, der kender nogenlunde til lokalområdet, så vedkommende måske også ved, hvordan lignende salg ser ud i området, men det er ikke et krav.

En boligadvokat er en god idé, uanset om I vælger almindeligt salg gennem en ejendomsmægler eller selvsalg. PR-foto

Sider2022