Der skal ikke mere end et enkelt kik på CD Brolægnings hjemmeside, før man imponeres af det smukke galleri af billeder af de flotteste brolægninger. Så er det lige før, at godt håndværk kan kaldes kunst i sig selv.

Når vi rejser i fremmede lande, kan vi blive nærmest målløse, når vi betragter smukke, unikke bygningsværker. Sådan er det også, når vi tager på sightseeing for at beundre vore egne byers arkitektur. Man kan blive fristet til at spørge sig selv, hvordan mennesker i fortiden har været så dygtige håndværkere, at de kunne fremstille noget så enestående.

I den idylliske by Herringløse, lidt nordøst for Roskilde, finder vi firmaet CD Brolægning på Muldhøjvej 3. Som navnet antyder, kan Carsten Duvald Jørgensen, som er indehaver af CD Brolægning, tilbyde at udføre brolægningsopgaver for dig. Brolægning er et meget gammelt erhverv, idet anlæggelse af veje, som bestod af belægninger af sten, er kendt længere tilbage end det gamle Rom. Og det er nok ikke helt forkert at se brolæggerfaget som et af de ældste erhverv, der endnu er bevaret som et aktivt håndværk.

Hvis du står og mangler gode ideer, råd eller hjælp, så bør du læse mere her. 

Foto CD Brolægning