Artiklen er sponseret

Hvis dit barn er ved at udvikle sig til et selvstændigt ungt menneske, der snart er klar til at forlade folkeskolen, skal I sammen snart beslutte, hvad der skal ske i dit barns videre liv.

Som ungt menneske findes der næsten et uendeligt antal muligheder, når grundskolen afsluttes, og det er derfor en god idé at tale grundigt om tingene og veje fordele og ulemper ved specifikke muligheder.

En af de ting, som dit barn kan overveje, er at tage et år på idrætsefterskole. På trods af de mange muligheder efter grundskolen vælger mange børn at tage et år på efterskole, og det er der rigtig mange gode grunde til.

De mange fordele ved at tage på idrætsefterskole
Når det kommer til valg af efterskole, har dit barn mange muligheder. Men hvis dit barn elsker at bevæge sig og prøve forskellige sportsgrene, er en idrætsefterskole det hele rette valg.

På en idrætsefterskole vil dit barn finde den helt rette kombination mellem bevægelse og undervisning i et klasselokale, og det kan derfor være det helt rette valg for drengen eller pigen med masser af energi.

Dertil vil dit barn også komme til at opleve alle de andre fordele, som er forbundet med at tage på efterskole. Det er eksempelvis:

• Personlig udvikling der ikke kan sammenlignes med noget andet
• Venskaber der vil vare en livstids
• En masse nye og sjove oplevelser
• Nye sociale evner
• Spændende undervisning der vil give en masse brugbare kompetencer

Besøg Stidsholt Idrætsefterskole
Hvis dit barn elsker idræt, kan I sammen besøge Stidsholt Idrætsefterskole. I kan tage på en uforpligtende rundvisning for at høre mere og for at se, om stedet er noget for dit barn, så han eller hun får de absolut bedste betingelser for at træffe den rette beslutning.

En af de ting, som dit barn kan overveje, er at tage et år på idrætsefterskole. PR-foto

Sider2022