Ifølge foreningen Danske Soloselvstændige stod mikrovirksomheder for 70% af væksten i arbejdspladser i 2018. Coronanedlukningen gjorde livet svært for mange små selvstændige, men så sandelig også for større virksomheder, og mange har benyttet den ufrivillige pause i aktiviteterne til at gentænke deres arbejdsliv.

Men allerede inden coronarestriktionerne ramte, var der en udvikling i gang mod mere fleksibilitet. Industrisamfundet hvor vi alle pendler for at være på en arbejdsplads langt fra hjemmet 9-17 er en saga blot. På det moderne arbejdsmarked blomstrer nye muligheder op, også i Roskilde, hvor der åbner et nyt kontorfællesskab den 15. august 2022.

Kun 7 minutters gang fra Roskilde Station og 6 minutters gang til Ro’s Torv finder du COWORK-Roskilde – et hyggeligt kontorfællesskab i attraktive omgivelser, med godt værtskab, gode oplevelser og trivsel i fokus. Her kan du netværke og sparre med andre virksomheder på samme niveau. Her finder du hjemlig hygge, kvalitetskaffe og en lækker kantineordning. Og når du skal holde møder, har COWORK-Roskilde alt det du skal bruge.

Vil du vide mere, så læs videre her.