COWORK-Roskilde ApS
Vindingevej 10
4000 Roskilde
2859 4420
mail@cowork-roskilde.dk

Eksklusive rammer om fremtidens arbejdsliv
Ifølge foreningen Danske Soloselvstændige stod mikrovirksomheder for 70% af væksten i arbejdspladser i 2018. Coronanedlukningen gjorde livet svært for mange små selvstændige, men så sandelig også for større virksomheder, og mange har benyttet den ufrivillige pause i aktiviteterne til at gentænke deres arbejdsliv.

Men allerede inden coronarestriktionerne ramte, var der en udvikling i gang mod mere fleksibilitet. Industrisamfundet hvor vi alle pendler for at være på en arbejdsplads langt fra hjemmet 9-17 er en saga blot. På det moderne arbejdsmarked blomstrer nye muligheder op, også i Roskilde, hvor der åbner et nyt kontorfællesskab den 15. august 2022.

Kun 7 minutters gang fra Roskilde Station og 6 minutters gang til Ro’s Torv finder du COWORK-Roskilde – et hyggeligt kontorfællesskab i attraktive omgivelser, med godt værtskab, gode oplevelser og trivsel i fokus. Her kan du netværke og sparre med andre virksomheder på samme niveau. Her finder du hjemlig hygge, kvalitetskaffe og en lækker kantineordning. Og når du skal holde møder, har COWORK-Roskilde alt det du skal bruge.

Hjemme eller ude – du bestemmer!
Hjemmearbejdspladsen, som mange flere har lært at kende under coronanedlukningen, har mange fordele, men nogle gange er der nødvendigt at komme ud.

Dels for at holde en klar skillelinje mellem arbejde og fritid – og det gælder både for dem der arbejder for meget, og dem der let bliver distraheret af hjemmets gøremål. Dels når man skal holde møder i professionelle omgivelser, hvor der altid er rent og pænt, og man ikke bliver forstyrret af hjemmeskolede børn. Og så er vi naturligvis også brug for sociale aktiviteter og sparring med ligesindede, som kan inspirere os til udvikling.

For mange er det ikke enten-eller. Vi trives med at arbejde hjemme i nogle perioder, med nogle former for arbejdsopgaver, mens det på andre tidspunkter er optimalt at møde ind på kontoret. Hos COWORK-Roskilde kan man få en fast arbejdsplads eller en fleksibel arbejdsplads (flyverplads), og bruge præcis de faciliteter, man har brug for, når man har brug for dem. Man kan checke ind og ud 24/7 efter behov og tilgå en arbejdsplads, workshop områder, fokusområder eller café- og kantineområde.

COWORK-Roskilde har desuden et let bookingsystem til mødelokaler og mødebokse, så de er klar med evt. forplejning, præcis når du ønsker det. De arrangerer også events, så du kan fejrer stjernestunder med dine kontorkolleger.

Kontakt COWORK-Roskilde – de har lige nu et stjernegodt opstartstilbud til dig.

sølvpartner