Vil du give dig selv en særlig gave og opleve fordelene ved Biodynamisk Kranio Sakral Terapi (BKST) til en fantastisk pris? I anledning af vinterferien (uge 7 og 8) har jeg et eksklusivt tilbud på denne blide og effektive behandling.

Cathrine Ryge / Foto Karsten Piper

Få 3 behandlinger for kun 1500 kr., under forudsætning af, at alle 3 behandlinger anvendes inden for en kort tidsramme! Book den første behandling i enten uge 7 eller 8, og de sidste 2 behandlinger skal være afsluttet inden den 1. april 2024.

HVORFOR SKAL DU OVERVEJE DETTE? Biodynamisk Kranio Sakral Terapi er en dybdegående behandling, der når helt ind på celleplan og aktiverer kroppens naturlige selvhelbredende kræfter. Bindevævet løsner op, og gennem den blide behandling og samarbejdet med centralnervesystemet rettes ubalancer og spændinger i kroppen frigøres.
Min erfaring viser, at klienter der i starten af forløbet modtager behandlinger med maksimalt 1-2 ugers mellemrum, oplever den bedste effekt. Jeg ønsker at give flere muligheden for at prøve Biodynamisk Kranio Sakral Terapi og opleve, hvordan behandlingerne aktiverer kroppens selvhelbredende kræfter, hvilket resulterer i løsning af spændinger og genskabelse af balance.

Kroppen er en dybt intelligent enhed, men lejlighedsvis har den brug for hjælp og aktivering med kærlige, nænsomme og lyttende hænder.
Hvis du foretrækker hurtige løsninger, er Biodynamisk Kranio Sakral Terapi måske ikke det rette valg for dig. Denne behandling er ikke en Quick-fix løsning, men derimod en investering i din krops langsigtede velvære.

Ser virkelig frem til at møde dig og vise hvordan jeg kan støtte dig i at investere i din krops velvære.

Der er forresten en lille overraskelse til de 5 første der bestiller tid i uge 7 eller 8.

Læs om BKST: https://cr-terapi.dk/biodynamisk-kranio-sakral-terapi/

Bestil tid: https://crterapi.klikbook.dk/

Cathrine Ryge / Foto Karsten Piper