Artiklen er sponseret

Elsker man havet er det oplagt at se på båd og bålplads, hvis man dertil ikke bor helt tæt på vandet. Det kan dertil bidrage til skønne ferier i omegnen.

Bådplads i Roskilde havn

At være ved eller tæt på havet er en del af mange menneskers daglige liv. For den friske havluft gør godt samtidig med, at man også kan nyde det gode vejr med en dukkert i havet. Så har du eller I som familie en drøm om at eje egen båd, så kan finansiering af båd være en god start. Med mindre I allerede har alle pengene stående til bådlivet.

Roskilde havn et attraktivt sted

Med beliggenhed i Roskilde fjord er Roskilde havn et attraktivt sted for at have sin båd liggende. For både at sejle ud men også besøge omkringliggende steder. Men Roskilde havn er også kendt for det sted, hvor vikingerne sejlede ud. Så Roskilde havn er også et populært attraktionssted for turister bl.a. vikingemuseet, hvilket bidrager til ekstra liv i havnen. Dertil ligger Roskilde havn med en fantastisk udsigt til naturskønne områder, hvilket gør Roskilde havn til noget helt særligt.

Bådlivet byder på frihed og afslapning

At holde sine ferier på en båd er for mange en følelse af ultimativ frihed. Det er let at komme rundt og sejle ud, når vejret tillader det. Hertil lyden af bølgeskvulp og udsigten til vand og himmel. Det bidrager til afslapning af sindet, som vi alle til tider kan have brug for. Især når livet også er hektisk med børn, arbejde og daglige pligter. Dertil at kunne vågne til de skønne og stille morgener med solopgang er helse for sindet. Hvilket også gør, at mange mennesker holder båd hele livet, når de først har fået søsat drømmen om egen båd. Og det forstår man jo godt, trods man måske ikke selv har råd eller mulighed for at holde båd.

Skønne middage om bord

Afhængigt af valget af båd, så er det nemt at medbringe mad hjemmefra også. Så trods man måske ikke vælger en båd med det store køkken, så kan skønne middage på båden sagtens lade sig gøre. Man kan dog også vælge at spise sine middage i havnen på de omkringliggende restaurationer. Hvilket også er populært blandt bådejere.

 

Roskilde havn er også et populært attraktionssted for turister bl.a. vikingemuseet. PR-foto

Sider2022