I juni og august kan du fordybe dig både i naturen og indre processer gennem arbejdet med de 4 elementer JORD, VAND, LUFT & ILD på 4 workshops med de samme over-skrifter.

De 4 elementer hænger godt sammen med Jungs psykologi og de 4 domæner, som man også kender fra Mac Bricks typeindikatorerne: sanser, følelser, tanker og intuition.

Det er kunstterapeut Karin van Everdinck, indehaver af Everdinck Kunstterapi, der afholder disse workshops. Hver workshop starter med en fordybelse i naturen, hvorefter der sættes en skabende proces i gang:

16. juni JORD – dine sanser
30. juni FØLELSER – dit ubevidste, dit flow og din intuition
4. august LUFT – dine tanker og visioner for fremtiden
18. august ILD – din passion og din dynamik

De 4 datoer ligger alle en fredag eftermiddag kl. 15-18 og afholdes i Roskilde. Der arbejdes med mindfulness og kunstterapeutiske metoder. Du behøver ingen forkundskaber, alle voksne kan være med.

Pris pr. workshop er 650 kr. inkl. moms, materialer og sunde snacks. Du kan vælge 1 eller flere workshops. Deltager du i alle 4 workshops, er d. 4. GRATIS.

Du kan læse mere på www.everdinck.dk og er velkommen til skrive til Karin på everdinck@gmail.com. Du kan også finde Everdinck Kunstterapi på Facebook . Giv gerne et like!

Pressefoto Everdinck Kunstterapi