DANMARKS GUITARHELTE SLÅR SIG SAMMEN MED VORES ALLE SAMMENS ROCK MAMA

Så skete det, som måtte ske! Danmarks ukronede guitarhelte har slået pjalter, læderbukser og ridestøvler sammen med Danmarks egen kronede Rock Mama, Sanne Salomonsen.
De to guitar-ekvilibrister Søren Andersen og Mika Vandborg genoplivede sidste år Electric Guitars efter en kort pause. Da de samme år spillede sammen med Sanne Salomonsen til støttearrangementet “Rock For Hjemløse”, stod det klart, at de alle tre ønskede at tage samarbejdet et skridt videre.

”Hele idéen med at spille sammen er sprunget ud af den rå energi på scenen og et ønske om at lave en helt speciel tour sammen.” – Søren Andersen

Men.. kan Sanne holde 2 mænd i skak på scenen?

Naturligvis kan hun det, hvilket hun beviste på fornem vis som dommer i X-Factor for nogle år siden. Ingen anden kvindelig dommer har kunnet få Blachmann og Remee til at tale pænt til hinanden. Dét kunne Sanne med en fast og kærlig hånd!

Konstellationen med Sanne, Søren og Mika er nærmest et ”match made in heaven” for fans af Classic Rock og Sannes rockede bagkatalog. Om der også kommer ny musik ud af samarbejdet vil parterne ikke ud med – men ét er sikkert: der kommer til at være sange fra alle Electric Guitars’ plader og fra Sanne’s fantastiske sangkatalog. Fundamentet til dette powerhouse i dansk rockhistorie er nu støbt, og Electric Guitars featuring Sanne Salomonsen er klar til at indtage Gimle.

TID: Onsdag d. 11. november 2020 kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.00.
STED: Tanken, Gimle
PRIS: 275 kr., 290 kr. i døren.
Billetter via www.gimle.dk

Pressefoto