Smarteyes Roskilde
V/ Malene Bagge Johansen
Algade 9
4000 Roskilde
70 23 23 03
roskilde@smarteyes.dk

Find Smarteyes på Facebook

Find Smarteyes på Instagram

Book synsprøve

Åbningstider
Man-tors: 9:30-17:30

Fre: 9:30-18

Lør: 9:30-14:30

Ny prispressende optiker

Den svenske kæde Smarteyes blev grundlagt i 2007 med en vision om at gøre det smartere, sjovere og mere enkelt at købe designerbriller. Den første danske butik åbnede i 2013 i Vejle, og siden er der kommet 16 danske butikker til. I 2015 åbnede flere forretninger på Sjælland, bl.a. i Roskilde, som også var den første sjællandske butik.

Butikken i Roskilde ligger på Algade 9, midt i Roskilde by tæt på det gamle stændertorv.

Skandinavisk design til fornuftige priser

Grundholdningen hos Smarteyes er, at optikerbranchen generelt i alt for mange år har været både dyr, kedelig og arrogant. Det har Smarteyes lavet om på med deres koncept, hvor det skal være sjovere at købe smarte briller til fornuftige priser. Denne enkle forretningsidé har kæden holdt fast i, da man alle steder er blevet godt modtaget af de prisbevidste forbrugere. Smarteyes sælger stilrene modebriller, baseret på et godt skandinavisk design, der er understøttet af et effektivt indkøbssystem, til særdeles konkurrencedygtige priser.

Faste lave priser

Det skal være enkelt og overskueligt at købe briller. Derfor har Smarteyes introduceret faste lave priser på flerstyrkebriller og enkeltstyrkebriller. Uanset hvilket stel du vælger, om glassene skal være ekstra tynde, antirefleksbehandlede, hærdede og antistatiske, er prisen den samme, og alt er inkluderet i handlen. Smarteyes har en pris for enkeltstyrkebriller og en anden for flerstyrkebriller, sværere er det ikke.

Smarteyes tilbyder samtidig et stort udvalg af forskellige briller i butikken, så enhver kunde kan finde stellet, der passer præcist til ham eller hende. Udvalget bliver hele tiden suppleret med nye modeller, så der altid er flere hundrede nye moderigtige eller klassisk inspireret stel på hylderne.

SmartFreedom – en ny smart måde at købe briller på

Med SmartFreedom kan du købe 1, 2, 3 eller flere par briller til en fast pris pr. md. i 26 mdr. I modsætning til andre lignende brilleabonnementer på markedet, beholder du dine briller, når betalingsperioden på 26 måneder ophører. Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, er du fuldt tilskudsberettiget. Læs mere om SmartFreedom og alle fordelene her: https://www.smarteyes.dk/priser-service/smartfreedom

Unik garanti

Smarteyes’ største prioritet er glade, tilfredse kunder. Derfor er grundstammen et troværdigt og transparent forretningskoncept. Af samme grund udsteder de en ret unik tilfredsheds- og stilgaranti til deres kunder. Er du som kunde ikke tilfreds med den rådgivning du fik, da du købte brillen, kan du inden for tre måneder frit bytte til et andet stel. Ligeledes kan man i tre måneder returnere brillen og få pengene tilbage, hvis man af andre grunde er utilfreds med købet.


sølvpartner