Kirppu Roskilde
Industrivej 29 B
4000 Roskilde
70 25 00 12
roskilde@kirppu.dk

Åbningstider
Kl. 10-17

Følg Kirppu Roskilde på Facebook 

Et hav af genbrugsvarer
Januar 2019 slog Kirppu dørene op i Roskilde. Ved siden af Harald Nyborg finder du 1200 m2 indendørs loppemarked og dermed en af Kirppu-kædens største butikker. Butikken rummer over 300 stande med loppefund, hvilket gør at der altid er nye spændende brugte ting til salg.

Traditionen tro bliver Kirppu Roskilde et samlingspunkt i byen for flere generationer. Kirppu er et loppesupermarked med et bredt udvalg af stande, som gør, at der altid er noget for en hver smag. Således er du næsten altid garanteret at finde genbrugsskatte, som kan pynte i dit hjem og skabe charme og personlighed.

Butikken i Roskilde rummer alt fra børnetøj og legetøj til brugt service og elektronik. Her er også et stort møbelområde, hvor du kan finde stole, borde, skabe og meget mere. Ved at mixe nye møbler med gamle loppefund kan du nemt give dit hjem personlighed.

Sælg mens du sover
Har du også loftet eller kælderen fyldt med ting og sager, som du har købt i løbet af årene? Måske har du ting og minder, du ikke anede, at du havde? Hvad så med at få ryddet op ved at give tingene nyt liv hos en anden familie? Lej en stand hos Kirppu i Roskilde og tjen en skilling, mens du får ryddet ud i gemmerne. Personalet hos Kirppu er altid klar til at komme med gode råd til, hvordan din stand klarer sig bedst muligt.

Når blot du har booket en stand, prissat varerne samt sat dem på din stand, klarer Kirppu resten. Og så er der kun tilbage at vente på, at dine ting bliver solgt, og at penge sættes ind på din konto.

Modsat traditionelle loppemarkeder er Kirppu Roskilde ikke afhængig af, om det bliver godt vejr eller ej. Så hvis du skal have tømt loftet eller kælderen, er det oplagt at købe en stand hos Kirppu.


sølvpartner