Hanstholm Køkken A/S
Roskilde Afd.
Sankt Peders Stræde 1b
4000 Roskilde
39 62 81 18

Følg Hanstholm Køkken i Roskilde på Facebook 

Åbningstider
Mandag-fredag 10.00-17.30
Lørdag 10.00-14.00
Eller efter aftale

Én af Danmarks lækreste køkkenbutikker
Køkkenet er boligens midtpunkt, vi bruger mange timer her – ikke bare med madlavning, men også spisning, samtaler, lektielæsning, tv osv. Derfor bør køkkenet være udformet, så hele familien trives – et sted man med god samvittighed kan byde uventede gæster på kaffe.

I gamle dage var køkkenet gemt væk, i dag er det typisk boligens største pryd. Tendensen med at bryde grænser ned mellem køkkenet og resten af boligens funktioner fortsætter med fuld kraft; i dag er det ikke et særsyn med ingredienser som bogreoler, fladskærme, sofaer og sågar klaver i de ofte store køkken-alrum. Så meget desto vigtigere er det blevet, at køkkenet udstråler lækkerhed.

Hanstholm Køkkens showroom i Roskilde viser et bredt udsnit af alle de lækre låger og smarte detaljer firmaet leverer. Der er altid frisk kaffe på kanden og masser af inspiration at hente.

Gør det unikt
Hanstholm Køkken leverer snedkerkøkkener til rimelige priser. Når de skal sige det, er de ”lidt til en side”, præget af naturen der omgiver os, og de dyder knytter sig til det gode håndværk. Med over 40 års erfaring bygger Hanstholm Køkken sin køkkenfilosofi på den devise, at der er forskel på folk. Der er ikke standardmennesker, og derfor laver de heller ikke standardkøkkener. Køkkener er altid tilpasset efter individuelle ønsker og behov med kvalitet i alle detaljer.

Hvem siger, at skufferne skal være 60 cm – har du brug for 65 cm, laver de det. Dermed styres med sikker hånd udenom de grimme tilpasninger, som man ofte ser i standardkøkkener. Der er ét punkt, hvor Hanstholm Køkken skiller sig særligt ud fra mængden: Skufferne. Hanstholm Køkken leverer som de eneste i branchen skuffer med stålskinner og rigtige stålkuglelejer, hvilket sikrer både holdbare og funktionelle skuffer.

Stilarter for enhver smag
Funktionaliteten gås der aldrig på kompromis med hos Hanstholm Køkken, men når det gælder æstetikken, er der en meget bred palet at vælge imellem. Er du minimalist eller romantiker, modernist eller traditionsbunden? Hos Hanstholm Køkken kan du vælge mellem flere forskellige stilarter med masser af skønne snedkerdetaljer.

I butikken i Roskilde møder du indehaver Thomas H. Iversen, der sammen med konsulenterne guider dig rundt i det store sortiment. Deres indretningsforslag præsenteres i 3D farvetegninger, så du får det bedst mulige beslutningsgrundlag.

sølvpartner