Angeltoft
V/ Helle Eriksen
Ramsøvejen 19
4621 Gadstrup
30459829
blomster@angeltoft.dk

Følg Angeltoft på Facebook 

Et blomsterparadis midt i Ramsømagle landsby
Syd for Roskilde og nord for Køge finder du Gadstrup og den hyggelige landsby Ramsømagle. Omgivet af landbrug og stråtækte huse er gården Angletoft et mødested for alle, der har en passion for blomster og blomsterdekorationer.

Helle Eriksen, der er blomsterdekoratør, afholder blomsterkurser med og uden overnatning på gården. Hun underviser i buketbinding, dekorationer og årstidens arrangementer hele året rundt.

Følg Angeltoft på Facebook eller besøg hjemmesiden, og se hvornår det næste kursus afholdes. Har du ønske om et kursus en bestemt dag eller weekend, er du meget velkommen til at kontakte Helle.

Den gode gave
Blomsterværkstedet var tidligere tømrer- og snedkerværksted, men blev bygget om til blomsterværksted og gårdbutik med brugskunst og andre lækkerier. Her er det oplagte sted at finde værtindegaven, julegaven eller ’påskeægget’. Du kan også bestille blomsterdekorationer til din næste fest.

Det nøje udvalgte sortiment, med et lokalt islæt, trækker kunder til fra nær og fjern. De skønne buketter er naturligvis en vigtig del af succesen, men Helle Eriksens sans for service har også meget at sige. Gæsterne får altid et smil og en sludder, hvis de ønsker. Mange lokale er stamkunder hos Angeltoft, og de fremhæver både den gode service og den høje kvalitet, når de skal forklare, hvorfor de ynder at handle her.

Åbningstider er vejledende; er de hjemme, er der åbent… Har du brug for en buket eller en gave, er du altid velkommen til at ringe til 30459829. Men der er mulighed selvbetjening og bestillinger alle dage hele døgnet.

Luft i lungerne og græs under tæerne
Et blomsterkursus på Angeltoft er en hyggelig aktivitet for familien, firmaet eller foreningen. Men I kan også benytte faciliteterne til jeres egne mødeaktiviteter.

Når I kombinerer et møde med overnatning på Angeltoft, får I adgang til Bed and Breakfast-afdelingen i en længe, som er opført i midten af 1980’erne, men i original landlig stil. Der er to værelser med fælles toilet og bad og adgang til spise/pejsestue, køkken-alrum og opholdsstue. Baghaven er indrettet med shelter, bålplads, vildmarksbad mv.

Gården skriver sin historie tilbage til midten af 1700-tallet og er løbende renoveret med respekt for den gamle idyl. Herfra kan I nyde den fine udsigt over markerne og alt hvad Ramsømagle og omegn kan byde på at kulturelle oplevelser.

Roser til Angeltoft
På forretningens facebookside er der mange rosende kommentarer – vi citerer her et udpluk:

”Rigtig god service og meget fine blomster” – Michelle

”Dejligt inspirerende december-klar kursus. Er nu klar med både kalender- og adventslys i flotte dekorationer” – Gerd

”Flotte varer. Pænt udvalg. Små priser. God betjening.” – Stenni

”Stort udvalg af smukke buketter og blomster til haven. Super god service med selvbetjening” – Sabrina

 

sølvpartner