Sæsonens solbriller er lige så spændende, som de er kontrastfyldte. Gå på opdagelse i de 3 største solbrilletrends denne sommer.

Når solens stråler varmer, er det vigtigt at du beskytter dine øjne med solbriller i høj kvalitet. Samtidig er solbriller en oplagt accessory, der med det rette design forstærker din stil i solen. Denne sæson er præget af kontraster og spænder lige fra tynde metalstel til avantgarde oversize og et genbesøg fra 70’erne.

1. Den lille klassiker gør comeback.
Små ikoniske solbriller, særligt den lille pantoform får et comeback denne sommer. Herunder hører også den lille cateye og clubmaster, som du med fordel kan iklæde dig under solens stråler. Vælg for eksempel et metalstel med trådprofil og match det med grønne solbrilleglas!

2. De dristige 70’ere er in.
Denne sommer genbesøger vi de dristige 70’ere. Med vovede solbriller i acetat i tidstypiske 70’er farver, går du ikke galt i byen. Se fx den nye Non-Violence solbrillekollektion fra Smarteyes, der rummer alle de tidstypiske klassikere pakket ind i 70’er slang som ”Yeah Baby”, ”Booh-yah” og ”Foxy Mama”: https://www.smarteyes.dk/briller/brillestel-kollektion/non-violence-sunlab-collection

3. Oversized avantgarde.
Oversize-avantgarde solbriller er hottere end nogensinde. Med oversize avantgarde solbriller skaber du et statement og skiller dig ud fra mængden. Solbrillerne har karakteristiske former og en tydelig edge. Kantede former, markerede stel og monokrome farver udmærker sig i denne trend i år.

Skab et stilsikkert look med solbriller i de nyeste modeller.
Hos Smarteyes i Roskilde har de udviklet et koncept, hvor du kan designe din egen solbrille ved selv at vælge det stel, den glastype og den glasfarve, som du allerbedst kunne tænke dig. Lige nu og frem til den 19. juli får du en gratis solbrille med i din styrke, når du køber briller hos Smarteyes: https://www.smarteyes.dk/tilbud/vores-bedste-tilbud

Pressefoto Smarteyes SUNLAB