Bare rolig: Du skal nok blive dit gode, gamle, glade ‘jeg’ igen. Få hjælp til stress af Connie Jahn. Hun ved det – for hun har selv været der.

Connie skriver på hendes hjemmeside:

Jeg havde aldrig troet, jeg skulle få stress. For jeg syntes egentlig selv, jeg havde godt styr på mig selv og mit liv. Alligevel blev jeg taget med bukserne nede. En dag – efter en længere periode med ekstra kog på kedlerne på jobbet – kunne jeg ikke mere – kroppen sagde simpelthen STOP – helt uventet. Jeg havde overset alle stresssignaler, og der sad jeg så og kiggede ud i luften. Kroppen rystede, og hjernen kunne ikke huske fra næse til mund.

Dagen efter blev jeg sygemeldt med stress.

Men det var kun starten på en meget lang rejse. For uanset hvor jeg ledte, var der ingen hjælp til stress at hente, som rent faktisk virkede. NU blev jeg bange: “Ville jeg nogensinde blive mig selv igen? … Mit gode gamle glade jeg med masser af overskud …”

Hør hele hendes historie her.

Connie Jahn – bliv glad igen
3035 0952
connie@conniejahn.dk

Bliv medlem af Facebookgruppen Ingen tankemylder

Foto Connie Jahn