Artiklen er sponseret

Hvad enten du selv er pårørende, eller du er pårørende til nogen, som lige har mistet, så ved du, at døden aldrig kommer belejligt. Efter lang tids sygdom, et langt og lykkeligt liv eller helt pludseligt, kan døden melde sin ankomst. Med den følger en sorgproces og en bearbejdelse af det traume, som det kan være at miste sin kære. Du kan ikke kontakte din bedemand i Roskilde, hvis du vil have hjælp til at komme igennem de mange praktiske gøremål i forbindelse med døden og den afsked, som du vil tage.

Den helt rigtige afsked for jer

Der er intet endegyldigt svar på, hvad den rigtige måde at sige farvel på, er. Det er helt individuelt, hvordan man ønsker at tage afsked med den afdøde, og alt fra begravelse til bisættelse eller sågar urnenedsættelse er muligt. Det vigtigste er, at du er sammen med dine nærmeste, mærker efter, hvordan I bedst muligt kan tage afsked. Herefter kan I kontakte jeres bedemand, og uanset om I bor i Roskilde eller et helt andet sted, så står bedemanden klar til at hjælpe jer.

Hvad kan bedemanden hjælpe jer med?

En bedemand kan hjælpe jer med stort set alt. Han har mange års erfaring og ved, hvilke beslutninger, som skal træffes forud for afskeden. Han kan hjælpe jer med at afklare, om I skal afholde et arrangement efter afskeden? Måske vil I også gerne have bestilt blomster til både kirke og kiste på samme tid, og her er han også behjælpelig. Du kan tænke på ham som en ven på din skulder, som holder overblikket for dig og tillader dig at være ked af det, imens han holder styr på det praktiske og hjælper dig igennem processen. Så når du er klar til det, så tag fat i telefonen og ring til din bedemand i Roskilde. Så er han klar til at hjælpe jer.

En bedemand kan hjælpe jer med stort set alt. Han har mange års erfaring og ved, hvilke beslutninger, som skal træffes forud for afskeden. Foto: ABW

Sider2022