Sutte besvær, søvnforstyrrelser, spiseforstyrrelser, skævhed i kroppen, skæve hoveder, tidligt fødte, Urolig/bøvlet, koncentrationsproblemer, indlæringsproblemer, tics, ondt i ryggen, angst, night terror, mavesmerter, holdningsproblem samt mange andre problemstillinger.

Oplever du en eller flere af disse ‘problemstillinger” hos din baby eller barn kan Biodynamisk kranio-sakral terapi afhjælpe.

Cathrine Ryge fra CR Terapi udtaler:

Jeg bliver ydmyg og taknemmelig når jeg får lov til at lægge hænderne på et lille barn og på den måde være vidne til at dette fantastiske væsen udfolder sig. Den biodynamiske kranio-sakral terapi er baseret på embryologi og de kræfter som styrer fosterets udvikling. Disse skabende kræfter, er faktisk de samme kræfter, der hjælper med at vores krop kan heales resten af livet.

Når jeg som behandler møder et barn, er jeg helt tæt på disse skabende og selvhelbredende kræfter, som har udviklet barnet fra undfangelsen til fødsel.
Der er endnu ikke så mange lag som har lagret sig oven på barnets oprindelige tilstand, hvilket gør det nemmere for barnet at genfinde sin balance.

Jeg fik på et tidspunkt en lille 3 måneders dreng i klinikken der havde en favoritside når han blev ammet. Efter blot 2 behandlinger fik jeg denne tilbagemelding fra hans mor: Efter du havde fat i ham, har han ingen problemer haft med nakken og har ingen yndlingsside mere. Vi har været meget tilfredse med din behandling. BH Trine

Book din tid her eller læs mere på hjemmesiden. 

Foto: ABW