Bådteatret inviterer til en aften fuld af blod, forræderi og groteske skabninger. Et nutidigt politisk univers baseret på et historisk teatralsk univers. Oplev BLOD, SVIGT OG TÅRER i Laboratoriet søndag den 5. marts kl. 19.30.

Claudius, Richard III, Lady Macbeth, Brutus og Goneril. Ud over at det er personer i Shakespeares stykker, så personificerer disse navne bl.a. svig, intriger, ambitioner og ondskab.

På trods af langt over 400 års historie er Shakespeares persongalleri den dag i dag så sammensat og kompleks, at vi stadig kan hente inspiration fra teksterne. Hans værker lever videre både i sproget, på scenen og som den eksistentielle surdej i helt ny dramatik. Men hvad kan vi så bruge Shakespeares persongalleri til i dag?

Magten og dens degeneration er også et højaktuelt emne i dag. Bådteatret stiller spørgsmålet – har det overhovedet ændret sig?

”5-stjernet magtspil på Bådteatret”
POV International

”Bådteatret har skabt en forestilling, der i sandhed viser, hvordan Shakespeares komplekse persongalleri fortsat er relevant og interessant den dag i dag.”
Ungt Teaterblod  

Billetter kan købes på Roskilde Teaters hjemmeside roskildeteater.billetexpressen.dk eller ved indgangen.

Spillested: Laboratoriet, Rabalderstræde 10, Musicon, 4000 Roskilde
Tidspunkt: Søndag den 5. marts 2023 kl. 19.30

Medvirkende: Jannie Faurschou, Signe Kærup Dahl og Astrid Kjær Jensen
Instruktør: Rolf Heim
Dukkemager: Erik Sanko, Phantom Limb, USA
Scenograf: Rolf Heim, Jonathan Hjorth
Dramatiker: Uddrag af William Shakespeares værker
Lysdesigner: Egil B.H. Hansen
Lyddesigner: Janus Jensen
Producent: Bådteatret

Varighed: 70 minutter

Pressefoto Fotograf fotograf- Miklos Szabo