Betydningen af at kunne se ordentligt i hverdagen skal ikke overvurderes, og briller og kontaktlinser er en helt naturlig forudsætningen for, at dagligdagen kan hænge sammen for mange. Men hvorfor ikke opdatere dit look med nye briller eller solbriller fra Pernille Damgaard Optik, så du bliver klar til foråret og sommeren?

Foråret og sommeren er her inden længe. Men er du klar? Med et par nye briller fra Pernille Damgaard Optik er du garanteret den bedste start. Pernille Damgaard Optik er ikke en del af en større kæde, hvilket betyder, at personlig rådgivning er i højsædet. Pernille og de andre medarbejdere går meget op i at give alle kunder en rådgivning, som går ud fra deres stil og ønsker og ikke ud fra, hvad der lige her og nu er på tilbud af stel og glas.

Dit Roskildes fotograf, Anne Beth Witte, har været en tur forbi butikken i Algade for at kunne give jer et indblik i de mange forskellige stel og briller, man kan finde hos Pernille Damgaard Optik.

Hvis dit barn har brug for briller, er han eller hun også i de bedste hænder hos Pernille Damgaard Optik. Se blot denne video:

Skønne unger <3

Billeder siger mere end ord… Vi holder MEGET af vores børnekunder 🙂

Slået op af Pernille Damgaard Optik i Torsdag den 7. marts 2019

 

Pernille Damgaard Optik får hele tiden nye briller og mærker i butikken. Her er billeder af de tre nyeste mærker, som du kan blive klogere på, hvis du besøger butikken på Algade 12.

Del på sociale medier