Pernille Damgaard.dk Optik ApS 
v/ Pernille Damgaard
Algade 12
4000 Roskilde
Tlf. 46 35 14 14
info@pernilledamgaard.dk

Følg Pernille Damgaard Optik på Facebook 

Følg Pernille Damgaard Optik på Instagram 

Åbningstider
Mandag-fredag: kl. 10.00 – 17.30
Lørdag: kl. 10.00 – 14.00

Personlig betjening
Der er mange mennesker, for hvem det at have et personligt forhold til deres optiker er alfa og omega. Betydningen af at kunne se ordentligt i hverdagen kan ikke overvurderes, og brillerne og kontaktlinserne er helt naturligt forudsætningen for, at dagligdagen kan hænge sammen.

Pernille Damgaard, som er indehaveren af Pernille Damgaard Optik på Algade 12 (lige overfor Hotel Prindsen), har i de år, hvor hun har drevet sin forretning, kunne konkludere, at netop det personlige forhold til kunderne, gør forskellen, når der skal vælges brilleforretning. Konklusionen er kommet ud fra det faktum, at kunderne kommer tilbage for både at få en brille, der viser personlighed og stil, men ikke mindst fordi den personlige service er overskriften for alt, hvad der foregår i forretningen.

Klædelig, ikke ”kædelig”
Pernilles forretning på Algade er ikke et lille led i en større optikerkæde. Pernille Damgaard ser det som en stor fordel at være en selvstændig optiker, fordi hun og medarbejderne går meget op i at give alle kunderne en rådgivning, som går ud fra kundens stil og ønsker og ikke ud fra, hvad der lige her og nu er på tilbud af stel og glas.

På sin hjemmeside siger Pernille Damgaard: ”Hvis du er til personlighed og kvalitet er Pernille Damgaard Optik lige noget for dig. Kom ind og bliv inspireret!” Og det er en invitation, som rigtig mange tager imod.

Tilfredse kunder
I forretningen tilbydes altid:
• Professionel synsprøve i topmoderne prøverum med den nyeste teknologi
• Gratis servicetjek, ultralydsrensning og generel tilpasning af dine briller
• Tilfredshedsgaranti, højt serviceniveau og en ærlig mening!
• Medlemskab af butikkens kundeklub, hvor du får adgang til en række fordelagtige medlemstilbud bl.a. en fast rabat på 20% på glas, stel og solbriller.

Kundeklubben er populær og giver ud over medlemstilbuddene andre fordele:

• Invitation til stel- og stildage
• Invitation til før-udsalg
• Mulighed for at deltage i spændende arrangementer i butikken
• Nyhedsbreve med inspiration og ny viden

Kunder kommer fra fjern og nær, og der er service og nye stel til enhver! Kontakt Pernille Damgaard Optik for en snak om briller og stil, eller du kan kontakte butikken via hjemmesiden

Anbefalinger på sociale medier
“Pernilles mest tilfredse kunde kommer fra Vallensbæk – der er altid plads til at Markus (med infantil autisme) kan indtage butikken med slikpose og iPad – og få de bedste briller og den mest personlige betjening. Tak for det. Vi vender glade tilbage igen, når Markus har slidt det seneste sæt Adidas briller op” – Jeppe

“Er lige gået ud her til formiddag med mine briller, aldrig har jeg været så glad for at gå til optiker. Super vejledning og kundeservice, der er virkelig følelsen af, de er der for at hjælpe dig med at vælge den bedste brille” – Camilla


sølvpartner