Hos Boligkompagniet i Roskilde er de rigtig gode til at sælge huse. Og det kan nu komme dig til gode, samtidig med at du kan deltage i konkurrencen om en ny Volkswagen Up.

Har du overvejet at sælge din bolig? Eller kunne godt tænke dig at vide, hvad din bolig er værd? Så bestil en gratis salgsvurdering inden den 31. marts 2019, så deltager du samtidig i konkurrencen om en splinterny Volkswagen Up. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte Boligkompagniet på 50 40 50 50 og bestille en salgsvurdering. En salgsvurdering hos Boligkompagniet er en professionel vurdering af, hvor meget du kan forvente at få for din bolig. Boligkompagniet tilbyder en grundig gennemgang af din bolig samt en kompetent og seriøs rådgivning om det bedste salg.

“Mindre fokus på smart IT og mere fokus på personlig kontakt” er et af mottoerne hos Boligkompagniet. I praksis betyder det, at Boligkompagniet er gode til at gribe telefonen og ringe rundt og snakke med kunderne i køberkartoteket frem for bare at sende en masse mails ud. Dermed opstår der mange gode match mellem boligerne og kunderne i mæglernes netværk, og Boligkompagniet var da også allerede i virksomhedens andet leveår en af de bedst sælgende ejendomsmæglerbutikker i Roskilde. Du kan se et udvalg af de boliger, de har solgt her.

Fakta:
Boligkompagniet er kendetegnet ved:
– at være Roskildes mest lokale ejendomsmægler
– at bestå af et hold ejendomsmæglere i og fra Roskilde. De har tilsammen handlet boliger i Roskilde og omegn i mere end 50 år, deres børn går i skole i Roskilde, og det er her deres netværk er – de kender Roskilde!
– et enkelt, solidt og gennemsigtigt mæglerarbejde
– mæglere, der er mere mennesker end sælgere

Foto: Boligkompagniet.
Del på sociale medier