Boligkompagniet
Djalma Lunds Gård 3,1
4000 Roskilde
info@boligkompagniet.dk
50 40 50 50

Følg Boligkompagniet på Facebook

Åbningstider
Mandag-søndag 10-17

Roskildes mest lokale ejendomsmæglere
Boligkompagniet har en af byens bedste beliggenheder bag den smukt rundbuede port i den gamle købmandsgård, der spiller en vigtig rolle i Roskilde bys historie. Til stor glæde for byen blev købmandsgården mod alle odds genskabt i 1980’erne, så den i dag er fyldt med liv som i de gode gamle dage.

I lyse og imødekommende lokaler med en god atmosfære arbejder Boligkompagniets stærke hold alle ugens dage på at sælge alle slags boliger; villaer, parcelhuse, lejligheder og nedlagte landbrug.

Medarbejderne har mange års erfaring i branchen fra flere forskellige ejendomsmæglerkæder i Roskilde og er i den grad indstillet på at give dig en god oplevelse med at handle bolig.

Et godt kendskab til lokalområdet er en vigtig kompetence, som de nye ejendomsmæglere i Roskilde besidder. Tilsammen har de handlet boliger i Roskilde og omegn i mere end 50 år, deres børn går i skole her, og det er her deres netværk er. Den stærke lokalforankring gør, at du som køber kan få god vejledning i, hvor din drømmebolig kan befinde sig, og at du som sælger kan få markedsført din bolig til den helt rigtige målgruppe.

En salgsvurdering hos Boligkompagniet er en professionel vurdering af, hvor meget du kan forvente at få for din bolig. Boligkompagniet tilbyder en grundig gennemgang af din bolig samt en kompetent og seriøs rådgivning om det bedste salg.

Mere mennesker end sælgere
“Mindre fokus på smart IT og mere fokus på personlig kontakt” er et af mottoerne hos Boligkompagniet. I praksis betyder det, at holdet, som har sin base i Djalma Lunds Gård, er gode til at tage telefonen og ringe rundt og snakke med kunderne i køberkartoteket frem for bare at sende en masse mails ud.

Dermed opstår mange gode match mellem boligerne og kunderne i mæglernes netværk, og Boligkompagniet var da også allerede i virksomhedens andet leveår en af de bedst sælgende ejendomsmæglerbutikker i Roskilde. ”Vi bor selv i Roskilde og kender skoler, parker, foreninger, de små stier og hyggelige restauranter, naturen, fjorden m.m., hvilket vi bruger i vores salg, når vi skal finde en god bolig til vores kunder”, siger indehaver Tobias E. Nielsen

Konceptet er enkelt
Boligkompagniets koncept er skræddersyet til dig, der ikke vil nøjes med de boliger, der allerede ligger på nettet. Du kontakter Boligkompagniet med dit ønske, og mæglerne finder det du søger, enten i deres kartotek eller ved at gå aktivt opsøgende, eksempelvis med flyers i postkasser og annoncer, ind i det ønskede område.

Boligkompagniet har endvidere stor erfaring med at lave valuarvurderinger i Roskilde, Nordsjælland og Københavnsområdet. Formålet med en valuarvurdering er at fastsætte ejendommens værdi i forbindelse med beregning af andelskronen, eller at fastsætte ejendommens værdi som boligudlejningsejendom. Boligkompagniet udarbejder valuarvurderingsrapport, med bilag og mellemregninger så jeres revisor har alle de nødvendige informationer til jeres regnskab.

Top professionel behandling og vejledning
På sin Facebookside nærmest vælter Boligkompagniet sig i anmeldelser fra kunder, som har fået positive oplevelser, og vi har plukket et lille udvalg her:

”Jeg følte mig helt tryg og i gode hænder hele vejen gennem forløbet, og det er også blevet helt hyggeligt at komme på besøg hos hele Boligkompagni-teamet i Djalma Lunds Gaard, Roskilde, hvor stemningen altid er varm og luften fyldt med humor og højt humør. Jeg håber selvfølgelig ikke, at jeg skal ud i endnu en flytning indenfor den nærmeste fremtid, men jeg vil alligevel ikke tøve med at gå forbi byens nye mæglerteam og nyde en god kop kaffe og dele et dejligt minde efter min gode oplevelse” – Anne-Dorte Johansen

”Jesper Mandrup, som var vores mægler, har været intet mindre end fantastisk. Virkelig god til at melde tilbage ved åbent hus, fremvisninger etc. Har følt vi var i gode hænder. Super professionel og en benhård forhandler ved salget af vores hus. Man finder ikke bedre” – Christina

”Vi forsøgte os med anden mægler først og følte os snydt og overladt til tilfældig søgning på boligen. Så skiftede vi til Boligkompagniet og fik Jesper som vores mægler, og så gik det pludselig stærkt. Vi har på intet tidspunkt følt os overladt, overset eller uvidende under hele forløbet” – Nick

”Boligkompagniet var top professionelle hele vejen igennem! Da vi stod og havde brug for mæglerhjælp gav de os en rigtig god oplevelse… Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om at det var det helt rigtige firma vi havde fat i…” – Martin

Kontakt Boligkompagniet 

 


premiumpartner

Del på sociale medier