Det skal være en god oplevelse både at købe vin, snakke om vin og smage vin. Det er tanken bag sloganet ”Holte Vinlager – for de gode oplevelser”.

Og i Holte Vinlager Roskilde får du en rigtig god oplevelse – uanset om du er inkarneret vinkender eller bare godt kan lide at nyde et godt glas vin. Ejer Rasmus Martlev har en bred erfaring inden for vinverdenen, og han sørger for, at der er noget for enhver smag i butikken. Han og de ansatte er altid klar til en snak, hvor du kan få et par professionelle råd om vin med på vejen.

Meget andet end vin.
Blandt andet er der et imponerende udvalg af specialøl, og du kan altid finde delikatesser som chokolade, friskmalet kaffe, marmelade, kurve, snacks, champagnesabler, whisky stones og mange andre spændende ting. Er du til de lidt stærkere sager, vil du sikkert også finde det store udvalg af spiritus interessant. Ønsker du et udvalg af det alkoholfri, går du heller ikke forgæves.

Som i alle Holte Vinlager-butikker, kan du også i Roskilde få lavet vinetiketter og trækasser med firmalogo og få leveret din vin direkte til døren. Du kan også få lavet en flot gavekurv fyldt med lækkerier, som står klar, eller du kan sammensætte den helt efter eget valg. Et sikker hit – uanset om du leder efter en gavekurv til ham eller hende.

Derudover afholdes der forskellige og løbende arrangementer. F.eks. Vinskole for kvinder, smagsprøvninger og meget mere.  Vil du vide mere om Holte Vinlager, så læs videre på Dit Roskildes partnerside lige her.

Vores fotograf, Anne Beth Witte, var forbi og fik taget en masse stemningsbilleder, som du kan se lige her. Kig ind og se alle herligheder in real life. Således kan du forkæle dig selv, blive klar til weekenden eller måske finde den gode valentinsgave til manden, konen eller kæresten.

 

Del på sociale medier