Oplev en vifte af dygtige kunsterne, som har taget en dag ud af kalenderen for kvit og frit at stå på scenen i Roskilde Kongres- & Idrætscenter. Martin Frederiksen, som nok er mest kendt som Danmarks Sødeste Kassedame i 2022, har samlet en stor flok etablerede og up-coming artister om at skabe en livsbekræftende og ikke mindst underholdende aften til fordel for CAFA (Center for afklarende og forebyggende socialt arbejde).

Hele overskuddet går ubeskåret til at forbedre rammerne for de børn og unge, som er tilknyttet samværshuset i Borup. Ønskelisten til, hvordan pengene kan bruges, er lang og indeholder alt lige fra en trampolin til en Playstation5. Grunden til, at det er de fysiske rammer CAFA har valgt at fokusere på er, at erfaringen viser, at det betyder meget for de anbragte børn og unge, at de kan være sammen med deres forældre et sted, der er rart at være og, hvor der er noget at lave. CAFA er taknemmelige for, at Martin Frederiksen har tænkt på CAFA som modtager af aftenens overskud.

Martin Frederiksen har formået at samle et helt hold, som naturligvis alle stiller op uden at få betaling for det:

⭐ SIMON VÆVER er et af de helt store, og ikke mindst fremadstormende, håb på den danske Stand-Up scene, og det blev bekræftet da han i efteråret 2019 vandt DM i Stand-Up på Bremen Teater.

⭐ MIKKEL RASK vinder af DM i stand-up 2015.

⭐ THOMAS WIVEL var med helt fra starten og er kendt som ”The Godfather of Stand-up”.

⭐ DANIEL THOMSEN er tryllekunstner med mere en 20 års erfaring.

⭐ ELIAS BEN AFIA kombinerer på dygtigste vis stand-up og Freestyle Rap og vandt DM i Freestyle Rap i 2019.

⭐ YEPHA fik sit musikalske gennembrud tilbage i 2003 med duoen UFO Yepha. Nu fortsætter han solokarrieren med singlen ”Kom Med Mig”, der handler om at trodse angsten og springe ud i drømmene.

⭐ PHARFAR er kendt som Danmarks største reggae- og dancehallproducer, og har også opnået stor succes som soloartist bl.a. med hittet ”La’ mig rulle dig.

Hele aftenen bliver bundet sammen af værterne Martin Frederiksen og Patrick Vallys. Martin er initiativtager til hele arrangementet, og har også selv optrådt en del med stand-up. Patrick lavede i 2015 ”Udenfor pædagogisk rækkevidde” på TV2 Zulu, og har efterfølgende rejst land og rige rundt med sin første comedy tour.

Onsdag d. 30. august 2023
Kl. 19:00 – 21:30

(Dørene åbner kl. 18:00)

Læs mere her og få købt din billet. 

Foto ABW