Kom med til en nostalgisk fest med tramp og bas-arm, når Gimle præsenterer DAZE // HIT N HIDE // DJ ENCORE! 

DAZE
DAZE er klar til at ligge de danske scener ned med den originale besætning, Jesper, Tine, og Lucas! DAZE fik deres gennembrud i 1997–98 med singlerne “Superhero” og “Tamagotchi”. Super Heroes solgte over 300.000 eksemplarer på verdensplan, heriblandt 90.000 i Danmark. I 2012 gjorde Daze comeback med singlen “Fool Me”. I 2013 deltog de i det Danske Melodi Grand Prix med sangen “We Own the Universe”.

DJ ENCORE
Med hits som “I See Right Through To You”, “Walking In The Sky” og en lang række sange og remixes for danske og udenlandske stjerner, har Andreas Hemmeth/DJ Encore i alt modtaget ikke flere end 13 platinplader, tre guldplader og to awards i sin musikkarriere, og turnerede for 20 års siden med kæmpe succes i bl.a. USA, Europa og Skandinavien. DJ Encore har desuden mere end 150 mill. streams og en flot førsteplads på Billboard Dancechart.

HIT N HIDE
Christina og Morgan er atter klar til ”to get you on a ride”, som da de sidst i 90-erne turnerede landet tyndt og desuden var på hitlisterne i en lang række Europiske lande med superhittet ”Space Invaders”.

Debutalbummet fra samme år, On a Ride, solgte guld med 25.000 eksemplarer. Det var bl.a. var produceret af Johnny Jam & Delgado, der også stod bag dance-succeserne Aqua og Daze.

PRAKTISK INFORMATION
TID: Fredag d. 11. november 2022 kl. 21.00. Dørene åbnes kl. 20.00.
STED: Tanken, Gimle – stående koncert
PRIS: 350 kr. i forsalg, 385 kr. i døren.
Billetter via www.gimle.dk

Pressefoto