Professionshøjskolen Absalon 
Campus Roskilde 
Trekroner Forskerpark 4
4000 Roskilde
72 48 33 02
roskilde@pha.dk

Professionshøjskolen Absalon på Facebook 

Kantinen Roskilde på Facebook 

Absalon – Sjællands bedst uddannede
Professionshøjskolen Absalon blev grundlagt som University College Sjælland i 2007 og beskæftiger i dag 650 ansatte og 8000 studerende i hele Region Sjælland. I august 2017 skiftede skolen navn, efter biskop Absalon, der slog sine folder på Sjælland, og var én af de første danskere som fik en god uddannelse.

Professionshøjskolen Absalon har også afdelinger i Næstved, Slagelse, Sorø, Kalundborg m.fl. På Campus Roskilde kan du læse de klassiske uddannelser, Fysioterapeut, Sygeplejerske, Pædagog, Socialrådgiver og Lærer. Derudover kan du læse det nyere fag Leisure management, der er målrettet en karriere i oplevelsesindustrien. Det er en erhvervsøkonomisk uddannelse, der i tæt samarbejde med erhvervslivet formidler fagene økonomi, marketing og ledelse.

Skal du med i kantinen?
Det kendetegner Professionshøjskolen Absalon, som udspringer af landets ældste og mest hæderkronede husholdningsskoler, at kantinerne er det uformelle omdrejningspunkt for det gode studiemiljø. Kantinen på Campus Roskilde er ingen undtagelse. Sund mad der smager godt giver god energi til såvel studerende som ansatte, og den hyggeligt indrettede kantine skaber rammerne om både underholdning og læring.

Skønne rammer om læring
Campus Roskilde skiller sig ud med en helt særlig fokus på kunst. Sammen med Statens Kunstfond har Professionshøjskolen Absalon udvalgt tre kunstprojekter til udsmykningen af uddannelsesmiljøet i netop Roskilde. Her kan man f.eks. betages eller grine af Lars Bent Petersens parkerede kamel inspireret af et guldaldermaleri af Martinus Rørbye og Vestens fascination af Orienten.

Skolens fokus på kunst og design medførte, at de i 2013 kunne smykke sig med en LEAF Award for innovativt design i kategorien ’Best Public Building of the Year – Education/Research’.

Søg optagelse
Ønsker du at blive optaget på skolen, får du her svar på de spørgsmål, du måtte have om adgangskrav, adgangskvotienter, ledige pladser, SU og meget mere.

Videreuddannelse
Vil du videreuddanne dig, har Professionshøjskolen Absalon også en række tilbud. Der er kompetenceudviklende forløb for socialrådgivere, jobkonsulenter, lærere, pædagoger, sygeplejersker, diætister og mange flere faggrupper. Har du brug for at blive klogere på ledelse, er der også forløb med erfarne og praksisorienterede undervisere ved roret.


sølvpartner