Take away portalen Hungry opruster nu massivt i Roskilde med egen udbringningstjeneste. Hungry-bude klædt i grønt indtager derfor bybilledet over de næste måneder, samtidig med, at roskildenserne nu kan se frem til et endnu større udvalg af mad og restauranter. 11 restauranter er allerede koblet på den nye udbringningstjeneste bl.a. Restaurant The Big Chef, Halifax Burgers, Burger King, Nudel Biksen, The Bagel House m.fl.

Hungry ruller nu egen logistik- og udbringningstjeneste ud i Roskilde, så det i fremtiden er Hungrys egne bude, der står for leveringen af take away. Et tiltag, der ifølge Hungrys stifter Morten Larsen, genererer hurtigere og mere præcise leveringstider. Det tiltrækker samtidig flere typer af restauranter, så madudvalget bliver større og mere varieret.

”Planen for vores udrulning med egen udbringning er nu i luften her i Roskilde og take away kunderne kan glæde sig over, de kommer til at få et langt større madudvalg og fra flere typer af restauranter, når de bestiller take away. Vi har allerede indgået samarbejde med en række nye restauranter,” fortæller Morten Larsen.

Hungrys udbringningsplatform beregner automatisk leveringstiden ud fra madtyper, travlhed i restauranterne, trafikale forhold samt vejrforhold.

”Ud over vi nu kommer til at kunne tilbyde et dobbelt så stort udvalg af retter, så kan vores kunder i Roskilde nu også følge deres bestillinger live, så de på minuttet ved, hvornår buddet ringer på døren – det løfter hele kundeoplevelsen ved at bestille take away, og er derfor også helt afgørende for, at vi kan skalere antallet af brugere og restauranter på Hungry,” forklarer Morten Larsen.

Til en start er der 11 nye restauranter i Roskilde, der er koblet op på Hungrys udbringningsplatform bl.a. Restaurant The Big Chef, Halifax Burgers, Nudel Biksen, The Bagel House, Burger King m.fl. Og der kommer løbende flere på.

Stor rekrutteringsoffensiv
Med Hungrys moderne og automatiserede udbringnings-setup i gang med at blive rullet ud i Roskilde, så sender den landsdækkende take away portal allerede nu de første 30 bude på gaden. Men der skal rekrutteres endnu flere bude, og derfor er Hungry i øjeblikket i gang med en større hvervekampagne.

”Vi er i fuld gang med at rulle konceptet ud, og vi har allerede de første bude på gaden i Roskilde. Efterhånden som vi skalerer op over de kommende måneder tilkobler vi løbende flere bude og forventer samlet at skulle rekruttere ca. 100 bude,” fortæller Morten Larsen.

Hungry har inden for de seneste 12 måneder leveret mad for mere end 450 millioner kr. Flere end 2200 restauranter er i dag koblet op på Hungry, men ambitionen er at samarbejde med flere end 4000 restauranter, supermarkeder og detailbutikker i Danmark i løbet af en kort årrække.

Pressefoto