Igen i år afholdes Surround Festival i Roskildes bymidte. Med en række koncerter fra nogle af Danmarks mest lovende unge musikere, fadøl og god stemning er der lagt op til et par fantastiske dage med gratis entré i Roskilde d. 19. og 20. maj.

Pressefoto Surround Festival

Koncerterne foregår i Roskilde på Stændertorvet, i Latinerhaven og i Domkirken, i tidsrummet 16:00-22:00 om fredagen, og 13:30-22:00 om lørdagen.

Festivalen har tidligere præsenteret navne som Blæst, Pil, Guldimund, SULKA og Jacob Aksglæde, der sidenhen har været at finde på programmet på Roskilde Festival og andre af landets største scener.

Surround Festival har i år lukket programmet med bookingen af Awinbeh, der de seneste år har produceret og skrevet sange for bl.a. Jada, Tobias Rahim, Phlake og Artigeartdit. Nu har du muligheden for at opleve ham med sit eget liveband når han fylder Stændertorvet med dansevenlige rytmer.

I forbindelse med det nyudsprungne samarbejde med Roskilde Domkirke, præsenterer Surround Festival også en unik og intim koncertoplevelse fredag d. 19. maj kl. 18:00 med den spritnye kurdiske/tyrkiske/danske duo Luna Ersahin og Rezwan Taha, der ellers slår deres folder i projekterne AySay og Rest in Beats.

Bag Surround Festival står en gruppe unge frivillige med et stort hjerte for livemusik. 
Med økonomisk støtte fra Roskilde Kommune,Ungepuljen, Alle Tiders Musikby, Spar Nord Fonden, Fonden Roskilde Festival og Foreningen Roskilde Festival, arbejder Surround Festival som en non-profit festival for at styrke og fremme gode musikalske oplevelser i Roskilde by.

Links:
Instagram : https://www.instagram.com/_surroundfestival/
Facebook event : https://www.facebook.com/events/628473092260190

Hjemmeside : https://surroundfestival.dk/

Pressefoto Surround Festival