Prøv kræfter med brydning, tag til pool party med vennerne eller lav mad over bål med familien. Vær kreativ både med papir og lim, men også med ord og improvisationsteater. Der er nok at lave i vinterferien, der venter lige om hjørnet.

Nu åbner tilmeldingen til årets vinterferieaktiviteter. Programmet er spækket med sjove indspark til børn og unge fra 0.-10. klasse. Mange af aktiviteterne kan I bare møde op til, men andre kræver tilmelding.

Slip kreativiteten løs

For de kreative sjæle er der masser af godt på programmet. På alle bibliotekerne og i Kreativt hus for børn kan I lave jeres egen fastelavnsmaske, på Viby Bibliotek, Cosmos kan du skabe smukke plantebilleder botanisk værksted med to gamle, traditionsrige håndværk. Besøg Bisque Porcelænscaféen og vælg blandt et udvalg af figurer, en lille skål eller et lille krus og mal den, som du synes eller vær kreativ med ord til skriveworkshop og sving blyanten til tegnedag.

Bevæg kroppen og sindet

Der er også masser af bevægelse på programmet. Prøv kræfter med akrobatik på hesteryg, åben svømmehal, håndbold, bordtennis eller dans, for bare at nævne lidt. I kan også blive klogere på vikingerne, når der er opdagelsesrejse på Vikingeskibsmuseet eller gå på opdagelse i rockens historie og hjælp med at finde ud af, om den stadig lever.

Hele Sjov Feries vinterprogram kan findes på sjovferie.roskilde.dk fra torsdag d. 2. februar, når tilmeldingen åbner.

Foto: ABW