Pressefoto

End ikke en verdensomspændende coronakrise har kunnet slå det sjællandske automationsfirma PC Schematic ud af kurs. Virksomheden er nemlig for femte år i træk lykkedes med at skabe kontinuerlig vækst og levere så stærke finansielle resultater, at de nu kåres som Succesvirksomhed 2021. PC Schematic har netop fået overrakt den prestigefyldte erhvervspris og kan derfor bryste sig af at være blandt dansk erhvervslivs elite.

På baggrund af 24.000 regnskaber i Region Sjælland er vinderne af erhvervsprisen Succesvirksomhed 2021 nu fundet. Prisen uddeles hvert år til de 200 små og mellemstore virksomheder i regionen, der over en femårig periode har haft størst succes målt på en række finansielle parametre. Og da den seneste regnskabsperiode bød på coronanedlukninger og skiftende restriktioner, er der i år ekstra meget at fejre.

En af de nykårede vindere er Roskilde-virksomheden PC Schematic, der er specialister i software til automation og elinstallationer. Virksomheden har nemlig leveret et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og til dansk økonomi som helhed:

– En af de vigtigste faktorer i vores daglige arbejde er dialog. Vi er hele tiden i kontakt med vores kunder omkring de udfordringer, de møder, og således de ønsker, de har til den software, de køber af os. På den måde sikrer vi, at vi udvikler produktet i en retning, som er fordelagtig for kunderne, og det er uden tvivl blandt de største forklaringer bag vores fortsatte succes, lyder det fra en af ejerne af PC Schematic, Hanne Rossen, som fortsætter:

– Vi er meget stolte over, at vi for tredje år i træk kan kalde os en succesvirksomhed, hvilket vi selvfølgelig også har fejret. Vi har tradition for at fejre vores succeser med champagne, så det har vi naturligvis også gjort denne gang.

PC Schematic, der beskæftiger 18 medarbejdere på Gammel Marbjergvej 15 i Roskilde, har netop fået overrakt erhvervsprisen bestående af en vinderstatuette og et diplom som et synligt bevis for deres indsats.

Succesvirksomheder hyldes for tredje år i træk Det er Spar Nord og rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO, der for tredje år i træk hylder de små og mellemstore succesvirksomheder i Danmark, som kontinuerligt formår at skabe vækst og stærke finansielle resultater – også på trods af coronakrisen.

Foruden de lokale hyldester bliver alle vinderne senere på efteråret hædret til et regionalt arrangement, hvor den absolut bedste succeshistorie i regionen udpeges. Derudover kåres tre sjællandske virksomheder, der udmærker sig inden for digital omstilling, lokalt engagement og bæredygtighed.