SkillsDenmark og Roskilde Kommune har nu fastlagt placeringen af DM i Skills 2024. Mesterskabet for erhvervsuddannelserne skal afholdes på Dyrskuepladsen i Roskilde, hvor det er ambitionen at skabe en festivalstemning for både deltagere og besøgende.

“I Roskilde går vi efter at skabe en forrygende stemning af festival omkring DM i Skills. Dyrskuepladsen er gearet til de helt store events. Her får vi plads til alle de unge, som kommer og snuser til, hvor fantastisk dygtig man kan blive med en faglært uddannelse – og så er det lige ved siden af hjemmebanen for Roskildes erhvervsuddannelser,” siger borgmester i Roskilde Kommune, Tomas Breddam.

Siden det i februar blev besluttet, at DM i Skills 2024 skal foregå i Roskilde, har planlæggerne haft travlt. Der er blevet målt op i detaljer og vurderet hvordan fagene kan få plads. Valget er faldet på Dyrskuepladsen, hvor der er rigelig plads til både konkurrencedeltagere, præsentation af fagene, logistik og alle de mange gæster fra hele Sjælland.

Mesterskaber i teltby
“Vi er meget glade for beslutningen om at afholde DM i Skills på Dyrskuepladsen – det giver en masse positive muligheder. Vi har fået gode erfaringer med at afholde DM i en teltby, da vi var i Kalundborg Kommune i 2022, og vi kommer til at skrue endnu mere op for ambitionerne i 2024. DM i Skills 2024 bliver et brag af en festival, hvor vi kommer til at fejre landets største talenter i nogle flotte rammer,” siger formand for SkillsDenmark, Søren Heisel.

”Vi har et fremragende samarbejde med Roskilde Kommune, der virkelig har store ambitioner med DM i Skills 2024. Vi ser frem til at udmønte dette samarbejde igennem det næste år for at sætte erhvervsuddannelserne på dagsordenen i Roskilde og hele Region Sjælland,” siger næstformand for SkillsDenmark, Michael Boas Pedersen.

DM i Skills

  • DM i Skills 2024 afholdes 18. – 20. april på Dyrskuepladsen i Roskilde.
  • Her vil de største talenter fra godt 45 forskellige fag konkurrere i finalen om at blive Danmarksmester.
  • SkillsDenmark forventer ca. 50.000 besøgende, der kan opleve de mange forskellige erhvervsuddannelser.

Kilde. 

Foto SKILLSDENMARK