Roskilde Tråd er tilbage og denne gang præsenterer de Steamrollers og Scouts på Gimle.  

Steamrollers er et sammenspillet band bestående af 5 garvede musikere der alle har rødder i den melodiøse rockmusik med et højt dansepotentiale. Repertoiret spænder fra Gary Moore, Santana, Fleetwood Mac, Jeff Healey, Joe Bonamassa, Eric Clapton og Jimmy Johnsson samt en række andre populære cover numre bl. a. Gasolin og TV-2.

De fem musikere er Henrik Othel, leadguitar, Gerner Hansen, rhythmguitar, Piero Verdiani, bass, Benny Pedersen, drums og Jørgen Billing, keys. Bandet blev grundlagt for mere end 17 år siden og den nuværende besætning har spillet sammen i godt 3 år.

Scouts har rødder helt tilbage til 1964 hvor 2 af de nuværende medlemmer af bandet var med til at starte det. Såvel dengang som nu var det den melodiøse musik der var i højsæde og man spillede datidens mange populære numre. I 1967 opnåede man at blive kald for ”De Danske Beach Boys”. Der er ikke mange af disse numre tilbage, men til gengæld en lang række andre meget dansevenlige af slagsen. I dag består Scouts af Finn Holmberg – guitar & sang, Piero Verdiani – bas, Johnny Frost – trommer & sang og Jørgen Billing – keyboard & sang.

Læs mere om arrangementet her.