Karin van Everdinck, Diplom Kunstterapeut & Supervisor er Medlem af Dansk Psykoterapeutforening MPF og indehaver af Everdinck Kunstterapi, med praksis i Algade 28a i Roskilde.

Pr. d. 1. maj har Dansk Sundhedssikring indgået et samarbejde med Karin for at varetage psykoterapeutisk behandling af deres kunder/klienter i Vest- og Midtsjælland. Det vil sige, at hvis du døjer med stress, angst, depression, ubearbejdet sorg eller anden form for mental mistrivsel, du kan få din behandling betalt, hvis du er forsikret hos Dansk Sundhedssikring.

Hvis du er interesseret i at komme i psykoterapeutisk behandling, skal du kontakte Dansk Sundhedssikring, som kan give dig en bevilling og betaler din behandling, såfremt du opfylder betingelserne. Det hjælper din forsikring dig med. Du kan få i alt 8 behandlinger, og hvis du har brug for flere, kan Karin søge om en ekstra bevilling.

Udover kunstterapi, arbejder Karin også med samtaleterapi, mindfulness og nerve-systemet. Hvis du er interesseret i det kreative, kan en skabende proces inddrages, når det er relevant.

Klinikken ligger 5-7 min. gang fra Roskilde station og Karin arbejder pt. på at finde et klinikrum i Sorø/Slagelse område også.

Du kan læse mere på www.everdinck.dk og er velkommen til at sende sms eller mail til Karin på tlf. 2448 0447 eller everdinck@gmail.com og kan også finde Everdinck Kunstterapi på Facebook. Giv gerne et like!

Pressefoto