Fredag er sidste frist for kvote 1 ansøgninger
På fredag, den 5. juli kl. 12, er der frist for at ansøge via kvote 1, hvis man vil læse på en af Professionshøjskolen Absalons 11 uddannelser i Region Sjælland.
På fredag, den 5. juli kl. 12, er der frist for at ansøge via kvote 1, hvis man vil læse på en af Professionshøjskolen Absalons 11 uddannelser i Region Sjælland.
Byens Grønne Hjørne holder sommerferielukket på den ene side af vejen, til gengæld kan du finde dem hos Meny, hvor de står klar til at hjælpe dig.
Tjeck Magazine ligger online, og unge har således mulighed for at fordybe sig i magasinets mange historier, uanset om de sidder i toget eller slænger sig i sofaen derhjemme.
Ønsker du en god yogapraksis, der kan give dig ro, ny energi, inspiration og balance i hverdagen?
I år er det 50 år siden et af dansk rockhistories største bands blev til. Det fejrer RAGNAROCK med særudstillingen ’Så kom med mig – Gasolin 1969-78’.
Oplev sommersjov på RAGNAROCK, kig indenfor i den gamle skole, udforsk de arkæologiske værksted og meget, meget mere.
Morten Thomsen Højsgaard, der er direktør for ROMU, præsenterer i det seneste nyhedsbrev en række fordele ved at tage på museum.
Igen i år bruger et hold DTU-studerende Roskilde Festival som et friluftslaboratorium til at afprøve nye teknologier.
KonditorBager i Roskilde er netop trådt ind i den landsdækkende brancheorganisation FødevareDanmark.
I regeringens nye forståelsespapir bliver uddannelse nævnt næsten dobbelt så mange gange som eksempelvis klima, oplyser Professionshøjskolen Absalon
Ny millionbevilling skal gøre os klogere på koblinger mellem den arabiske og danske venstrefløj
Et besynderligt hvalkranium har i næsten 30 år samlet støv i kælderen under Statens Naturhistoriske Museum.
En del af fremtidens danske hitmagere vil højst sandsynligt have fået deres uddannelse i Vor Frue ved Roskilde.
Vinen smager som en drøm – og er tilmed i årgang 2015, der betragtes blandt de allerbedste. Den fortjener de store rødvinsglas, og ved 16-18 grader smager den eventyrligt godt til kødretter og modne oste.