Til Byparkskoncerten d. 12. juli kan du få hele tre koncertoplevelser på samme aften. Gimle er stolte af at kunne præsentere Patina, Blæst og RoseeLu. De tre acts kommer med et hav af flotte koncertanmeldelser i bagagen. Vi har altså at gøre med en flok musikere der giver dig en liveoplevelse ud over det sædvanlige!

Patina
Sydfynske PATINA gjorde deres indtog på den danske musikscene i 2020 med singlerne ’Flammer Rammer’, som blev årets mest spillede på P3, og den mere rockede og alvorstunge ’Sådan Må Det Være (Uhhhh)’.

Når de optræder, så synger drengene på skift, ligesom de også skiftes til at buldre løs på trommesættet. De er alle ansvarlige for teksterne, spiller altid med det samme band, og når man snakker med dem, så skiftes de, som det mest naturlige i verden, til at fortælle om bandets fælles oplevelser. Og som Mads siger:

”Vi er et band, der gerne vil ud med den her fællesskabstanke. Det er det vigtigste for os, når vi er ude at optræde. At vi kan opnå det her fællesskab med publikum.”

Blæst
Blæst var et af de mest travle live-bands sidste år trods de svære omstændigheder. Som om historien om Blæst’ festlige koncerter var løbet dem i forvejen, mødte de fire unge musikere fulde huse over hele landet, kun på baggrund af deres EP udgivelse ‘Vindstille’ fra året før. 

Attituden er tilbagelænet og ubesværet, men de groovy, delikate popsange er båret af en ukuelig musikalsk fremdrift. Blæst er indbegrebet af ørehængende melodier med en lyrik, der omfavner det nære og de små hverdagsøjeblikke, som rummer stor poesi, hvis man blot ser efter.

RoseeLu
RoseeLu skiller sig ud i sin personlighed og i sin lyd. Hun bevæger sig i spændingsfeltet mellem alternative 90’s grunge, med elementer af hiphop og pop.

Det 19-årige talent RoseeLu drager på en ny rejse der endelig inviterer os indenfor i hendes helt eget, skæve univers.

”Jeg har altid søgt ind i mig selv, hvor der er plads til både det gode og det onde. Jeg har lært meget tidligt i mit liv, at hvis jeg skulle forståes af andre mennesker, så blev jeg nødt til at sætte ord på mine følelser – frem for at reagere som en vulkan i udbrud, hvor min sårbarhed så ville kunne blive misforstået.”

Vi ser frem til, at vi igen kan ses til store koncertoplevelser i Byparken!

TID: Tirsdag d 12. juli 2022 fra kl. 19.30

STED: Roskilde Bypark

Fri entré og alle er velkommen

Byparkskoncerterne arrangeres af Roskilde Kommune og Gimle. Denne koncert arrangeres i samarbejde med Roskilde Festival som en del af fejringen for deres 50 års jubilæum.

 

Foto: ABW