Gimle
Helligkorsvej 2
4000 Roskilde
Tlf. 46 32 12 23

Gimle på Facebook

 

Masser af god stemning
I Roskilde finder du Gimle, der er byens spillested og ungdomskulturhus, hvor du kan være en del af en række forskellige arrangementer. Gimle danner rammerne for en masse fede oplevelser, som spænder vidt fra koncerter til foredrag og andre arrangementer, hvor du altid selv er med til at gøre oplevelsen bedre.

Mange forskellige bands, sangere og foredragsholdere optræder årligt på Gimle, der favner bredt og berører mange forskellige stilarter indenfor både musik og arrangementer i almindelighed. Her er noget for alle aldre, eksempelvis børnebanko for de mindste og natklub for de unge.

Medbring godt humør
Gimle ønsker, at alle besøgende og deltagere i forskellige arrangementer går derfra med en god og mindeværdig oplevelse. Tanken er, at oplevelsen kun bliver bedre, hvis du deltager aktivt og medbringer godt humør. Dette har været centralt siden Gimle slog dørene op for første gang, hvor stedet i begyndelsen blev drevet som musikcafe, spillested og spisested på privat basis.

Gimle er i dag udnævnt til regionalt spillested, hvilket er en titel, der med stolthed kan siges at påvirke stedets ambitioner om at være et af landets bedste spillesteder. Efter kåringen som regionalt spillested er antallet af arrangementer steget, og Gimle er af den grund i dag beliggende i Roskildes gamle vandværk på Helligkorsvej, hvor der er plads til alle de forskellige arrangementer, som årligt afholdes.

Musik og kultur 
Musik og kulturlivet i Roskilde er mærkesager for Gimle, der siden 2000 har været engageret i Roskildes kulturliv, og stedet er ikke bange for at give unge talenter en chance på scenen. Også på her tiltrækker Gimle forskellige aldersgrupper og interessegrupper med det brede udvalg af interessant og nyskabende musik fra både udland og indland. Samarbejdet med Råstof Roskilde er med til at muliggøre arrangementer, hvor både utrænede og rutinerede bands får mulighed for at stå på scenen og give dig en fed oplevelse.

Frivillighed er motoren 
Alle arrangementer afvikles af frivillige, som står for de praktiske ting såsom garderobe, entré og lignende, hvilket gør Gimle til et sted for alle regionens borgere. Du kan selv engagere dig i arbejdet før og til arrangementerne, deltage i dem eller være med til at skabe nogle nye, da der altid er plads til flere.

Gimle åbner dørene og byder dig velkommen til alle arrangementerne, hvor du kan komme med godt humør og deltage aktivt for at skabe en oplevelse for dig selv og alle andre deltagere, men hvor du samtidig kan melde dig som frivillig og være en del af holdet, der udgør Gimles motor. Vil du vide mere, kan du besøge Gimle på Helligkorsvej og opleve et eller flere arrangementer eller besøge hjemmesiden (www.gimle.dk) for yderligere informationer.


premiumpartner