Nedtællingen til årets Tour de France er begyndt, og VisitFjordlandet markerer de famøse 100 dage til Tour-start med verdenspremiere på en helt ny kampagnefilm med den lokale, tidligere verdensmester i landevejscykling, Mads Pedersen.

Lørdag den 2. juli 2022 besøger verdens største cykelløb den naturskønne destination Fjordlandet, når startskuddet til 2. etape lyder fra Roskilde. De mange seere kommer til at opleve feltet passere storslåede attraktioner som fx Vikingeskibsmuseet i Roskilde, den UNESCO-bevarede Roskilde Domkirke, RAGNAROCK – Danmarks eneste museum for pop, rock og ungdomskultur, inden rytterne fortsætter gennem Nationalpark Skjoldungernes Land og suser ned ad Nordeuropas længste allé, Ledreborg Allé.

”At Tour de France kommer til Fjordlandet er en fantastisk mulighed for at vise hele verden, hvad destinationen har at byde på,” fortæller direktør i VisitFjordlandet, Thomas Mahler, og uddyber:

”Det har været en fornøjelse at samarbejde med Mads Pedersen, som har prøvekørt ruten gennem Fjordlandet. Prikken over i´et er selvfølgelig også, at Mads selv kommer her fra området og har cyklet på Fjordlandets veje utallige gange, mens han har trænet i bakkerne.”

Mads Pedersen, der tidligere har boet i Gevninge, fortæller, at også han ser meget frem til den gule folkefest i Fjordlandet: ” Jeg glæder mig utroligt meget til at køre Grand Depart i Fjordlandet til sommer. Det er helt specielt, at ruten går igennem mit eget nærområde.”

Link til filmen: https://www.youtube.com/watch?v=ehaC4WFkI3c
Varm op til Touren, grib cyklen og kør i Mads Pedersens hjulspor, når han guider til sine top tre spots i Fjordlandet: https://www.visitfjordlandet.dk/varm-op-til-tour-de-france-i-fjordlandet/

Pressefoto