Torsdag den 28. april slår Letz Sushi dørene op til sin splinternye restaurant på Skomagergade 34 i Roskilde. Åbningsugen bliver fejret med 25 pct. rabat på hele menukortet – også som takeaway.

”Responsen på vores etablering i Roskilde har været virkelig positiv. Det er en stor by, som de seneste år været igennem en rivende gastronomisk udvikling. Så vi glæder os til, at vi lige om lidt kan åbne og tilbyde roskildegenserne sushi lavet med bæredygtig fisk, hvor håndværket og smagen er i højsæde. Det fejrer vi med 25 procent rabat på hele menukortet til og med den 4. maj – også som takeaway,” siger Anders Barsøe, direktør hos Letz Sushi.

Sushi med god smag i munden
Letz Sushi serverer, som den eneste sushikæde i Europa, fuldt ud certificeret bæredygtig og ansvarlig fisk og skaldyr samt fisk fra skånsomt kystfiskeri. Gennem brugen af økologiske ris og bæredygtig fisk bringer den nye restaurant i Roskilde således noget nyt til byen i form af sushi af den højeste kvalitet med omtanke for miljø og klima.

”Det er afgørende for os, at vi på flere måder giver vores gæster en god smag i munden. Vi har et erklæret formål om, at alt, hvad vi gør, skal være med til at sikre en bæredygtig forandring mod en bedre verden. Derfor anvender vi eksempelvis kun fisk og skaldyr, som er certificeret. Det er med til at sikre, at vi ikke er med til at udrydde truede fiskebestande eller ødelægge havbunde,” siger Anders Barsøe.

Letz Sushi på Skomagergade holder åben fra klokken 11.30 til 21.00 fra søndag til torsdag og klokken 11.30 til 22.00 både fredag og lørdag.

Restauranten har plads til 18 spisende gæster, tilbyder takeaway og gode parkeringsforhold ved Schmeltz Plads

Pressefoto